Toiminnan riskien tunnistaminen ja hallinta ovat vakaan liiketoiminnan perusedellytys. Palvelumme sisältää muun muassa PRO24-järjestelmän työkalut riskiarvioiden toteutukseen. Protect toteuttaa riskienhallinnan palvelut tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Työsuojelupäällikköpalvelumme lisää yritysten kustannustehokkuutta. Palvelu mitoitetaan aina yrityksen koon mukaan. Parhaimman hyödyn asiakas saa silloin, kun käytössä ovat Protectin työsuojelun asiantuntemus ja PRO24 -turvallisuuden toiminnanohjausjärjestelmä.

Kemikaaliturvallisuuden palveluihimme kuuluvat esimerkiksi PRO24-järjestelmällä toteutettavat kemikaaliluettelot ja niiden ylläpito, kemikaaliriskien arviointi sekä muut asiantuntijapalvelut. Autamme asiakkaitamme myös täyttämään Reach-asetuksen velvoitteet.

Parannamme paloturvallisuutta muun muassa auttamalla rakennusten suunnittelussa, riskien arvioinnin kohdekierroksilla sekä järjestämällä erilaisia harjoituksia. Palontorjunta- ja ilmoitusjärjestelmien huolto-ohjelmien ylläpito sujuu helposti PRO24-järjestelmällä.

Kun organisaation tukena toimii Protectin turvallisuusalan kokenut ammattilainen, HSEQ toimintajärjestelmän rakentaminen nopeutuu. Samalla asiakas saa käyttöönsä johtamisen työkalut joustavasti toimivaan selainpohjaiseen järjestelmään.

Protectin asiakaskohtainen pelastussuunnitelma on helppo laatia, käyttää ja ylläpitää. Selainpohjainen järjestelmä soveltuu erikokoisille yrityksille ja yhteisöille eri toimialoilla. Hädän hetkellä suunnitelma on nopeasti koko henkilöstön käytettävissä.

PRO24 on markkinoiden tehokkain ja monipuolisin turvallisuuden toiminnanohjausjärjestelmä. Se sisältää laajan valikoiman helppokäyttöisiä turvallisuuden työkaluja yhdeksi kokonaisuudeksi koottuna.

Räjähdyssuojausasiakirjojen laatiminen, osallistuminen Ex-tilojen luokitteluun sekä VOC-mittaukset (palavat nesteet ja kaasut) yhdistettynä PRO24-järjestelmän hyötyihin ovat esimerkkejä Protectin räjähdyssuojausta koskevista asiantuntijapalveluista.

Henkilöstön turvallisuuskoulutus on edellytys sille, että vastuulliset henkilöt voivat hoitaa tehtävänsä asianmukaisella tavalla. Protectin juuri teille räätälöimät koulutukset antavat vastuuhenkilöille valmiudet toimia tehtävissään turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN »
TILAA UUTISKIRJE »