HSEQ-palvelut palveluyrityksille

Tukea johtamiseen, apua työnantajan vastuista huolehtimiseen ja joustavia ratkaisuja palveluyritysten HSEQ-prosessien solmukohtiin.


Kuinka laatu, turvallisuus ja vastuullisuus toteutuvat yrityksessäsi? Täyttyvätkö lainsäädännön määrittämät velvoitteet? Mitkä yritysvastuullisuuden vaatimukset koskevat juuri sinun yritystäsi?

Yrityksen kokonaisturvallisuus ja vastuullisuus on laaja ja jatkuvasti kehittyvä kokonaisuus, joka koostuu monesta osa-alueesta. Ei siis ihme, että turvallisuuden ja vastuullisuuden kysymysten edessä kokeneimmankin johtajan ja työnantajan resurssit loppuvat helposti kesken.

Asiantunteva HSEQ-kumppani onkin erinomainen ratkaisu silloin, kun kaipaat sparrausta prosessien suunnitteluun tai kun haluat jättää HSEQ-kokonaisuuden kokonaan asiantuntijoiden haltuun ja keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Myös pienet ja keskisuuret yritykset hyötyvät HSEQ-kumppanista

Pk-yritysten haasteena on usein tiedon ja resurssien puute. Harva ehtii oman työn ohella opiskelemaan säädöksiä, suunnittelemaan tarvittavia toimenpiteitä ja huolehtimaan dokumentoinnista sekä tiedonkulusta. Siksi juuri pienet ja keskisuuret palveluyritykset hyötyvät HSEQ-kumppanista, joka tuntee palveluyritysten HSEQ-haasteet ja tarjoaa eri kokoisten yritysten tarpeisiin skaalautuvan HSEQ-työkalun: PRO24-järjestelmän.

Autamme esimerkiksi hotelleja ja matkailuyrityksiä, terveys- ja sosiaalipalveluita, liikunta- ja kulttuuriyrityksiä, oppilaitoksia, kuntia ja kaupunkeja, ostoskeskuksia ja päivittäistavarakauppoja, asiantuntijayrityksiä sekä monia muita palveluja tuottavia yrityksiä sekä täyttämään lain asettamat vaatimukset että kehittämään toimintaansa – yrityksen kokoon katsomatta.

Ulkoistetut päällikköpalvelut palveluyrityksille

Kun yrityksesi kaipaa asiantuntemusta työsuojelussa, laatujohtamisessa tai osaamispääoman hallinnassa, voi ulkoistetun päällikköpalvelun hankinta olla kannattavampaa kuin rekrytointi. 

Ulkoistetun päällikön hankkiminen palveluna sopii erityisesti yrityksille, joiden omat resurssit eivät riitä toiminnan kehittämiseen. Palvelua voidaan skaalata niin isoille kuin pienillekin yrityksille sopivaksi, jotta yrityksesi voi keskittyä omaan ydintekemiseen ja vapauttaa resursseja tuottavaan työhön.

Tutustu päällikköpalveluihin:

Tukea kasvuun ja liiketoiminnan kehittämiseen

Toiminnan kasvattaminen vaatii jatkuvaa suunnittelua, arviointia, kehittämistä ja määrätietoista tekemistä. Asiantuntijamme konsultoivat palveluyrityksiä turvallisuuden, laadun ja johtamisen strategisessa sekä taktisessa suunnittelussa.  Haluatko kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta ja selkeän kehittämissuunnitelman?

Lue lisää pk-yritysten kehittämispalvelusta

Suositut palvelumme:

Kokeneet turvallisuus- ja laatuasiantuntijamme ovat apunasi aina prosessien johtamisesta operatiiviseen toimintaan ja johtoryhmän konsultointiin, tarvitsitpa tukea projekteihin tai jatkuvaan toimintaan.

 

Juteltaisiinko lisää yrityksesi tarpeista?

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö, niin selvitetään yrityksesi tilanne. Maksuttomassa kartoitustapaamisessa käymme läpi yrityksesi tämänhetkisen tilanteen ja saat juuri teille sopivan tarjouksen palveluistamme.


Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin: