Meille töihin

Protect tuottaa asiakkailleen palvelua, joka auttaa heitä toimimaan vastuullisesti turvaamalla yrityksen henkilöstön, ympäristön ja liiketoiminnan. Tällä tavoin asiakkaat voivat varmistaa oman yrityksensä suorituskyvyn estämällä onnettomuudet ja poikkeamat sekä vähentämällä niiden jälkivaikutuksia.

Palvelumme kattavat HSEQ-asiantuntijapalvelut sekä Saas-palveluna toimitettavan PRO24 -järjestelmän. Meillä on vahvaa osaamista erityisesti palo-, kemikaali-, ympäristö- ja työturvallisuudesta. Asiantuntijapalvelumme kattavat myös johtamisjärjestelmien rakentamisen ja kehittämisen.

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa, Helsingissä, Tampereella ja Pietarsaaressa. Protectilla työskentelee yhteensä 42 henkilöä. Tytäryhtiömme aloitti toimintansa Tallinnassa keväällä 2020.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä?

Tunnetko olevasi asiantuntija, tai ainakin haluaisit olla sitä palavasti? Taustallasi on jonkun tietyn alan tutkinto tai erityisosaamista, joka on osaamisesi kivijalka. Lisäksi sinulla voi olla useampi vuosi käytännön kokemusta yrityksistä, organisaatioista tai virkamiespuolelta. Voit olla myös intohimoisesti alaasi suhtautuva vastavalmistunut työnhakija.

Osaamisesi lisäksi löydät itsestäsi pienen palan myyjää ja markkinoijaa, joka syttyy liekkeihin, kun pääset puhumaan oman asiasi puolesta. Olet hyvä tulkitsemaan lain pykäliä mutta sinussa on myös tulkin taitoja. Osaat kääntää vaikeaselkoiset asiat ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi ja teet sen mielelläsi. Olet kiinnostunut auttamaan ja innostut yhdessä tekemisestä. Sinulle on tärkeää, että avustasi on jotain käytännön hyötyä niin asiakkaille kuin työkavereillesikin.

Oma-aloitteinen ja järjestelmällinen ote työhön ja tekemiseen on töissäsi onnistumisen ehto, siksi nautit siitä, että kukaan ei hengitä niskassasi ja kysele tekemistesi perään. Osaat tarttua toimeen, seisoa tekemiesi töiden takana ja uskallat kysyä apua, jos sitä tarvitset. Nautit ihmisten seurasta ja tunnet olosi kotoisaksi niin teollisuushallissa kuin tiiviissä keskusteluissa neuvottelupöydän äärellä. Ymmärrät huumorin merkityksen ja tiedät milloin sitä voi käyttää.

Uskallatko kääriä hihasi ja ottaa toisinaan hypyn tuntemattomaan? Siitäkin on hyötyä, sillä uuden oppiminen tuo sinulle sopivasti haasteita ja tavoitteita. Kuuntelet ymmärtääksesi koska haluat vastata oikeisiin kysymyksiin. Jämäkkääkin otetta sinulta löytyy tarvittaessa, kun haluat saada asioita eteenpäin.

Tuntuuko sinusta siltä, että et ole saanut vielä näytön paikkaa osaamisellesi? Protectilla voisi olla siihen mahdollisuus. Lähetä avoin hakemuksesi meille osoitteeseen rekry@protect.fi ja kerro meille, miksi koet, että Protect olisi juuri sinulle sopiva työpaikka ja millaista asiantuntijuutta sinulla olisi meille tarjota.

Protect – Tee laadusta normi

Olet palvelualtis asiantuntija, joka innostuu asiakastyöstä

Työntekijäkokemuksia

Trustmary Reviews