Ulkoistetut päällikköpalvelut

Protect tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa omat HSEQ-toimintoihin liittyvät päällikkötehtävät.

Tarjoamme työsuojelupäällikön, laatupäällikön, ympäristöpäällikön ja turvallisuuspäällikön palveluita eri kokoisille ja eri aloilla toimiville yrityksille ja organisaatioille. Päällikköpalvelun raamit ja vastuut mitoitetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Ulkoistettu päällikkö toimii yrityksessä itseohjautuvasti ja on usein myös yksi yrityksen johtoryhmän jäsenistä.

Protectin asiakkaan palvelukseen tarjoama päällikkö toimii asiakkaalle luotettavana kumppanina, joka keskittyy asioiden täsmälliseen hoitamiseen, niiden kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Päällikköpalvelun kautta asiakas saa käyttöönsä asiantuntijoidemme koko osaamispääoman. Palvelun tavoitteet ja vastuut määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Ulkoistettu päällikkö on erinomainen ratkaisu silloin, kun yrityksen omat resurssit eivät riitä lakisääteisten velvoitteiden tai HSEQ-kehitysprojektien hoitamiseen. Palvelumme toimii myös hyvin tilanteissa, joissa halutaan yritykseen uutta näkökulmaa ja yli toimialarajojen ulottuvaa kokemusta. Päällikköpalvelumme tarjoaa sparrausapua, joka toimii moottorina ja vauhdittajana yrityksen kehityksessä.

Ulkoistettu päällikkö voi hypätä tehtävään liiketoiminnan äkillisissä muutostilanteissa, nopeallakin varoitusajalla. Protect takaa asiakkailleen pitkäjänteistä palvelua, jossa asiakkaan liiketoiminnan ja organisaation toimintatapojen ymmärtäminen ovat keskeisessä roolissa.

Ulkopuolelta palkattu henkilö tuo yrityksen toimintaan ajan tasalla olevaa osaamista ja faktatietoa, mutta voi toimia päätöksenteossa neutraalina osapuolena tuoden objektiivista näkökulmaa. Ulkopuolisena asiantuntijana hän tuo vakautta päätösten ja ratkaisujen tekemiseen ja niiden toteuttamiseen.

Ulkoistettu päällikkö kantaa vastuun ja hoitaa tehtävät omatoimisesti, Protect varmistaa palvelun jatkuvuuden.

Voimmeko olla avuksi?

Lue lisää eri päällikköpalveluistamme tai kysy lisää, autamme mielellämme!

Työsuojelupäällikkö

Laatupäällikkö

Ympäristöpäällikkö

Turvallisuuspäällikkö

Pertti Salo
Toimitusjohtaja
+358 44 0665 916
pertti.salo@protect.fi
LinkedIn-profiili
Hankkiessasi Protectin HSEQ-asiantuntijapalvelun saat käyttöön yhtäaikasesti koko tiimimme osaamisen

Protectin ulkoistetut päällikköpalvelut pähkinänkuoressa

  • Protectin ulkoistetut päällikköpalvelut ovat: työsuojelupäällikkö, HRD-päällikkö, laatupäällikkö ympäristöpäällikkö ja turvallisuuspäällikkö
  • Palvelu mitoitetaan asiakkaan tarpeiden mukaan
  • Ottaa vastuuta ja on usein myös yrityksen johtoryhmän jäsenenä
  • On selvillä yrityksen strategiasta ja operatiivisesta toiminnasta ja työskentelee niiden edistämiseksi
  • Toimii itseohjautuvasti yrityksen sisällä HSEQ-kehitystyötä sparraten ja auttaen
  • Hallitsee lainsäädännölliset vaatimusten ja standardien suositukset
  • Valvoo, neuvoo ja opastaa käytännössä
  • Toimii reiluna kumppanina asiakkaan rinnalla