19.03.2021 Uutinen

Saija Pottala siirtyi turvallisuus- ja laatuasiantuntijaksi Protectille

Protect rekrytoi maaliskuussa kolme uutta turvallisuus- ja laatuasiantuntijaa, joista ensimmäisenä on esittelyssä kokkolalainen Saija Pottala. Hänen työpisteensä sijaitsee Kokkolan toimipisteessä ja hän liittyy Protectilla HSEQ-asiantuntijatiimiin.

Saijalla on pitkä kokemus teollisuudesta, jossa hän on toiminut viimeksi teollisuuden käyttö- ja kunnossapitopalveluita tuottavan yrityksen HSEQ-päällikkönä sekä yrityksen työsuojelupäällikkönä.

Yrityksenä Protect oli kiinnostanut Saijaa jo pidemmän aikaa ja nyt aika tuntui otolliselta hakea avoinna ollutta tehtävää. Mahdollisuus hyödyntää laajemmin omaa osaamista johtamisjärjestelmien kehittämiseen oli houkuttava tekijä.

– Johtamisjärjestelmien kehittäminen, kyky ymmärtää kokonaisuuksia ja ihmisten kanssa toimiminen ovat vahvuuksiani. Haluan omalla osaamisellani auttaa yrityksiä niin, että työn tulos näkyy tehokkaana, sujuvana ja ihmislähtöisenä toimintana, joka on taloudellisesti kannattavaa, Saija kertoo.

Osaksi HSEQ-asiantuntijatiimiä

Protectista yrityksenä välittyi Saijalle positiivinen kuva jo rekrytointivaiheessa, ja mielikuva on vahvistunut entisestään ensimmäisen perehdytysviikon jälkeen.

– Turvallisuus- ja laatuorganisaatioissa työskentelevien kollegat ovat usein toisilla paikkakunnilla tai heitä ei ole ollenkaan. Protectilla sain ympärilleni asiantuntijatiimin ja työyhteisön, jossa tietoa, osaamista ja haasteita voidaan jakaa ja käsitellä yhdessä, hän iloitsee.

– Jatkuvan oppimisen ja työtehtäviin liittyvän motivaation kehittäminen on tärkeä osa asiantuntijayrityksen toimintaa. Saijan kaltaiset osaajat tuovat työyhteisöön aina uudenlaisia näkökulmia. Asiantuntijapalvelun hankkiessaan, asiakkaamme saavat käyttöönsä yhtäaikaisesti koko tiimimme osaamisen.  Mitä laajempi osaamispohjamme on, sitä paremman asiakastyytyväisyydenkin voimme taata, kuvaa Protectin Pohjois-Suomen palveluliiketoimintaa luotsaava Miia Laakso.

 

Tutustu Protectin HSEQ-asiantuntijapalveluihin

Asiantuntijablogit

Voimmeko olla avuksi? − Ota yhteyttä