29.08.2022 Uutinen

Pirre Laitala turvallisuus- ja laatuasiantuntijaksi Protectille

Tuotantotalouden insinööriksi valmistuva Pirre Laitala oli alkuvuonna Protectilla työharjoittelussa projektikoordinaattorina. Harjoittelun päätyttyä hänet palkattiin turvallisuus- ja laatuasiantuntijaksi Kokkolan toimistolle.

– Olen alan vaihtaja ja valmistumassa tänä vuonna tuotantotalouden insinööriksi. Harjoittelu Protectilla kirkasti minulle sen, että turvallisuus- ja laatujohtamisen kehittäminen ovat niitä asioita, joiden parissa haluan urallani kehittyä, Pirre miettii.

Ennen insinööriopintoja Pirre työskenteli terveydenhoitoalalla yli 10 vuotta. Alan vaihto tuntui luontevalta, sillä hän on aina ollut kiinnostunut tekniikasta. Insinööriopinnoissa hän on painottanut osaamisen kehittämistä turvallisuuteen ja laatujohtamiseen.

– Asiantuntijat työskentelevät usein vaikeiden ja haastavien asioiden kanssa. Itse yritän kuitenkin muistaa, että vaikka asiat ovat vaikeita, niin työtä tehdään kuitenkin ihmisille.

Pirressä nähtiin potentiaalia kasvaa asiantuntijaksi. Harjoittelun aikana huomattiin, että hän on nopea oppimaan ja hän tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Pirre onkin kiitollinen siitä, että Protectilla on tuettu oppimista ja annettu mahdollisuus kasvaa.

– En epäröinyt hetkeäkään, kun minulle tarjottiin työpaikkaa Protectilta. Työskentely kokeneiden asiantuntijoiden kanssa on mahdollistanut tehokkaan oppimisen.

Asiantuntijana Pirre on työskennellyt paloturvallisuuteen ja työturvallisuuteen liittyvissä projekteissa. Hän on antanut panoksensa myös yrityksen sisäisiin kehittämisprojekteihin.

– Työn ohessa viimeistelen opintoihini kuuluvaa lopputyötä, joka käsittelee projektijohtamisen tehostamista Leanin avulla asiantuntijatyössä, hän kertoo.

Pirre pitää työstä, joka on haastavaa ja pitää jatkuvasti liikkeessä. Häntä motivoivat onnistumiset ja hyvä palaute asiakkailta. Juuri asiakkaat ovatkin hänen mielestään työssä parasta.

– En pelkää haasteita! Avoimin mielin ja positiivisella asenteella selviää pitkälle, Pirre naurahtaa. Työkavereilta saa aina tukea.

 

Tutustu Protectiin yrityksenä

Ura Protectilla – Katso avoimet tehtävämme