26.08.2022 Uutinen

Mika Hurnasti järjestelmäpääkehittäjäksi Protectille

 

Mika Hurnasti on aloittanut Protectilla PRO24 -järjestelmän järjestelmäpääkehittäjänä. Mikalla on 14 vuoden kokemus järjestelmäkehityksestä ohjelmistopalveluja tarjoavassa yrityksessä. Hänen ydinosaamistaan ovat järjestelmäsuunnittelu ja -kehitys.

Mika on ollut mukana järjestelmäkehityksessä PRO24 -järjestelmän alkumetreiltä saakka ja hän tuntee järjestelmän hyvin. Aiemmin hän on ollut monissa erilaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa palveluntarjoajan edustajana, mutta nyt tuli sopiva hetki siirtyä in-house-tiimiin.

– Kun Protectille haettiin idearikasta ja kokenutta full stack -ohjelmistokehittäjää, en tehnyt päätöstä hakemisesta heti. Ratkaiseva hetki oli myöhemmin, kun ymmärsin, että tulevaisuudessa on tarkoitus kehittää ja rakentaa ihan uutta versiota järjestelmästä. Minulle on tosi tärkeää, että mennään koko ajan eteenpäin ja parannetaan jatkuvasti, Mika kertoo.

– Tunsin yrityksen ja henkilöstöä jo pitkältä aikaa. Minulla vaakakupissa painoi paljon myös hyvä työyhteisö. Tuntui, että tulen hyvin toimeen heidän kanssaan ja että on mukava porukka. Pitkän yhteistyön jälkeen tuntui jo valmiiksi, että olin melkein kuin yksi heistä.

Järjestelmäpääkehittäjänä Mikalla on mahdollisuus hyödyntää osaamistaan laajasti. Hän on päättämässä teknisistä ratkaisuista ja viemässä kehitysprojekteja eteenpäin.

– Tuntuu, että minulla on nyt parempi tuntuma PRO24 -järjestelmän tavoitteelliseen kehitykseen siihen, mihin järjestelmää käytetään. Saan koko ajan uutta tietoa asiakasrajapinnassa toimivilta siitä, miten asiakkaat ja omat asiantuntijamme työkalua hyödyntävät. Tämä on järjestelmäkehitykselle arvokasta tietoa.

PRO24-järjestelmästä vastaava toimialapäällikkö Jussi Pesonen on tyytyväinen saatuaan Mikan tiimiinsä. Järjestelmäpääkehittäjän rekrytointi mahdollistaa ketterämmät kokeilut ja tuo lisää tehoa tekemiseen.

– Voimme nyt hyödyntää laajemmin Mikan näkemystä PRO24 -järjestelmäkehityksessä. Hän altistuu myös jatkuvasti järjestelmän loppukäyttäjien palautteelle. Asiakaskeskeisyys on yksi arvoistamme ja sitä halutaan toteuttaa myös järjestelmäkehityksessä, Jussi sanoo.

Tulevaisuudessa Mikaa kiehtovat uudet digitaaliset ratkaisut ja niiden mahdollisuudet. PRO24 -järjestelmää hän pitää kiinnostavana, koska sillä on niin laaja asiakaskunta erilaisilta toimialoilta. Järjestelmäpääkehittäjänä hän pääsee suunnittelemaan, toteuttamaan ja testaamaan innovatiivisia ratkaisuja yhdessä tiimin kanssa.

 

Tutustu Protectiin yrityksenä

Ura Protectilla – Katso avoimet tehtävämme