08.04.2022 Uutinen

Arto Björkman myyntipäälliköksi Protectille

 

Vahvistimme myyntitiimiämme Helsingin toimipisteeseen yhdellä myyntipäälliköllä, kun Arto Björkman aloitti Protectilla tammikuussa 2022. Protectilla on nyt nelihenkinen myyntitiimi, joka toimii kolmelta eri paikkakunnalta käsin. Tämä ei kuitenkaan tahtia haittaa, sillä yhteyksiä ylläpidetään päivittäin sekä tiimin sisällä, että asiakkaisiin.

Myyntitiimin tuoreimmalla jäsenellä, Arto Björkmanilla, on vahvaa kokemusta asiakasymmärryksestä ja asiakkuuksien kehittämisetä. Hän on työskennellyt aiemmin kymmeniä vuosia finanssialalla, jossa hän on vastannut erilaisista riskienhallintaan, asiakkuuksiin ja asiakasymmärryksen parantamiseen liittyvistä kehityshankkeista.

– Sen lisäksi, että olen mukava ja helposti lähestyttävä kaveri, olen usein ollut itse ostajan roolissa niin usein, että uskon pystyväni asettumaan asiakkaan asemaan, hän pohtii. Siitä on ehdottomasti hyötyä, kun autan asiakkaita ostamaan Protectin palveluita.

Työskenneltyään pitkään kehittämistehtävissä Arto huomasi kaipaavansa muutosta. Uransa alussa hän oli tehnyt myyntityötä ja hän huomasi kaipaavansa takaisin asiakasrajapintaan.  Ennen Protectia hän ehti jo hankkimaan kokemusta HSEQ-ohjelmiston myymisestä.

Protectin kasvutarina motivoi hakemaan osaksi tekijäjoukkoa

Tutustuessaan Protectiin Arto näki yrityksen turvallisuuden, laadun ja ympäristöjohtamisen asiantuntijaorganisaationa.

– Minua motivoi yrityksen kasvutarina ja se, miten asiantuntijapalveluita hyödyntämällä asiakasyritykset voivat ottaa omassa toiminnassaan merkittäviä kehitysaskelia. Ne asiat, joita Protect edustaa ovat myös minulle tärkeitä. Tähän kelkkaan on ollut mukavaa astua mukaan, Arto toteaa tyytyväisenä.

– Osana kasvustrategiaamme on Protectilla panostettu myös myyntitiimin kasvattamiseen. Tulevaisuudessa yksi tavoitteistamme on asiakaskokemuksen kirkastaminen ja sitä varten meidän on ymmärrettävä paremmin asiakkaidemme haasteita, kertoo Protectin myyntijohtaja Anita Trenn.

Autamme asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti turvaamalla ihmiset, ympäristön ja liiketoiminnan. Myyntipäälliköiden rooli on löytää ne asiakkaat, jotka arvostavat palvelumme tuottamaa arvoa.

– Tehtävänkuvastaan riippumatta jokainen protectilainen osallistuu asiakaslupauksen lunastamiseen, Anita sanoo.

Uudella myyntikokoonpanolla onkin selkeä suunnitelma, siitä, millä keinoin kasvua tulevaisuudessa ruokitaan: ”Kasvua lähdetään hakemaan tyytyväisten asiakkaiden kautta!”, Arto kiteyttää.

 

Tutustu Protectiin yrityksenä

Ura Protectilla