Protect

Tulevaisuuden menestyjät rakennetaan nyt. Oletteko te yksi heistä? 🚀

Haluatko panostaa kokonaisvaltaisesti yrityksesi vastuullisuuteen ja turvallisuuteen? Olla yksi niistä yrityksistä, joita johdetaan laadukkaasti, ja jotka menestyvät nyt ja tulevaisuudessa?

Hyvä! ✅ Jos meiltä kysytään, tämän päivän vastuullisuusteko on huomisen tulos. Sujuvampia prosesseja, matalampia riskejä, tehokkaampaa toimintaa, tyytyväisempiä työntekijöitä ja laadukkaampaa johtamista.

3 x miksi Protect?

Meidät otetaan yleensä kumppaniksi silloin, kun yritys näkee vastuullisuuden ja turvallisuuden omana kilpailutekijänään ja haluaa panostaa niihin kokonaisvaltaisesti. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuuteen, yrityksen kehittämiseen ja laatuun liittyviä palveluita, jotka minimoivat riskit ja parantavat samalla ihmisten hyvinvointia. Teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa, jotka haluavat luotettavan yhteistyökumppanin, joka solahtaa osaksi yrityksen toimintaa.

Uskomme, että kaikki onnettomuudet ja poikkeamat ovat estettävissä ja menestyvät yritykset rakennetaan nyt.

20 VUODEN KOKEMUS

 KOKONAISVALTAINEN HSEQ-KUMPPANI

100% KOTIMAINEN

Asiantuntijapalvelut sekä HSEQ-järjestelmä – Substanssiosaaminen ja työkalut kotimaiselta palveluntarjoajalta!

Me autamme asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti turvaamalla yrityksen henkilöstön, ympäristön ja liiketoiminnan. Asiakkaitamme ovat teolliset toimijat ja heidän sidosryhmänsä. Meillä on vahvaa osaamista palo-, kemikaali-, ympäristö- ja työturvallisuudesta. HSEQ-asiantuntijapalvelumme kattavat myös johtamisjärjestelmien rakentamisen ja kehittämisen. PRO24 on Protectin kehittämä ja turvallisuus- ja laatuasiantuntijoiden suosittelema kotimainen HSEQ-järjestelmä. Se sisältää monipuoliset HSEQ-työkalut, jotka tuovat selkeyttä ja hallintaa johtamisjärjestelmän ylläpitoon. Järjestelmä mukautuu erilaisiin toimintaympäristöihin ja on laajennettavissa moduuleittain. Näet yhdellä silmäyksellä aikataulutettujen vastuiden ja toimenpiteiden tilannekuvan.

HSEQ-asiantuntijapalvelut

PRO24 -järjestelmä

Lähdettekö te kanssamme tekemään vastuullisuustekoja?

Varaa maksuton 30 minuutin juttutuokio Protectin asiantuntijan kanssa, niin keskustellaan yhdessä siitä, miten voimme auttaa.