Koulutus

Ympäristöturvallisuuskortti

Ajankohta
11.11.2020


klo 08:00 - 16:00

Sijainti
Teams
Linkki varausvahvistuksessa
Verkkokoulutus

Taso
I Perustaso

Kieli
suomi

Tavoite

Osallistujia aktivoidaan pohtimaan oman työpaikan ympäristöriskejä ja kehittämään omia työskentelytapojaan

Ympäristöturvallisuus ja ympäristövastuullisuus ovat monessa yrityksessä kasvavassa roolissa. Myös ympäristöjohtamisen standardi ISO 14001 asettaa vaatimuksia henkilöstön tietoisuuden varmistamiselle. Ympäristöturvallisuuskortti on helppo ja luotettava tapa varmistaa koko toimintaketjun ympäristövastuullisuuteen perehdyttäminen. Koulutuksessa perehdytetään toimimaan lakien, asetuksien ja standardien keskeisten vaatimusten mukaisesti.

Sisältö

Koulutuspäivä koostuu kaikille yhteisestä perusosiosta, koulutusryhmittäin vaihtuvasta sisällöstä sekä osaamisen varmistavasta kokeesta. Koulutus sisältää ohjattuja ryhmätehtäviä ja käytännön harjoituksia, joiden avulla jokainen pääsee osallistumaan aktiivisesti koulutukseen. Tehtävillä saadaan osallistujat miettimään asioita tarkemmin sekä kehittämään omia työskentelytapojaan ja koko yrityksen toimintaa. Käytännön harjoituksilla viedään koulutettavat asiat konkreettiselle tasolle, jolloin saadaan todellisia muutoksia arjen toimintaan.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Kurssi-ilmoittautumisista, jotka perutaan myöhemmin kuin kaksi päivää ennen kurssiajankohtaa, veloitamme koko kurssihinnan.

Kouluttaja

Turvallisuus- ja laatuasiantuntija Reetta Olkinuora, SK Protect Oy


Ilmoittautuminen

Koulutus on täynnä.