Koulutus

Ympäristöturvallisuuskortti

Ajankohta
3.6.2021


klo 08:00-16:00

Sijainti
Teams
Linkki varausvahvistuksessa
Verkkokoulutus

Taso
I Perustaso

Kieli
suomi

Protect tunnetaan HSEQ-palveluiden tuottajana edelläkävijänä ja eturivin kumppanina sekä Suomessa että naapurimaissa. Palvelumme kattavat turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen dokumentaation, koulutukset ja asiantuntijapalvelut, joita täydentää kehittämämme johtamisen työkalu PRO24.

Kouluttajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia turvallisuus- ja laatuasiantuntijoita, jotka toimivat useissa yrityksissä työsuojelupäällikkönä ja HSEQ-asiantuntijoina.

Tavoite

Osallistujia aktivoidaan pohtimaan oman työpaikan ympäristöriskejä ja kehittämään omia työskentelytapojaan

Ympäristöturvallisuus ja ympäristövastuullisuus ovat monessa yrityksessä kasvavassa roolissa. Myös ympäristöjohtamisen standardi ISO 14001 asettaa vaatimuksia henkilöstön tietoisuuden varmistamiselle. Ympäristöturvallisuuskortti on helppo ja luotettava tapa varmistaa koko toimintaketjun ympäristövastuullisuuteen perehdyttäminen. Koulutuksessa perehdytetään toimimaan lakien, asetuksien ja standardien keskeisten vaatimusten mukaisesti.

Sisältö

Koulutuspäivä koostuu kaikille yhteisestä perusosiosta, koulutusryhmittäin vaihtuvasta sisällöstä sekä osaamisen varmistavasta kokeesta. Koulutus sisältää ohjattuja ryhmätehtäviä ja käytännön harjoituksia, joiden avulla jokainen pääsee osallistumaan aktiivisesti koulutukseen. Tehtävillä saadaan osallistujat miettimään asioita tarkemmin sekä kehittämään omia työskentelytapojaan ja koko yrityksen toimintaa. Käytännön harjoituksilla viedään koulutettavat asiat konkreettiselle tasolle, jolloin saadaan todellisia muutoksia arjen toimintaan.

  • Ympäristövastuullinen toiminta
  • Sidosryhmien vaatimukset
  • Lait ja asetukset ohjaavat toimintaa
  • Ympäristöturvallisuushavainnot
  • Jätteiden hallinta
  • Kemikaalien hallinnointi
  • Valmius ja toiminta hätätilanteessa
  • Työkoneiden ja ajoneuvojen tarkastukset
  • Energiatehokas työkoneiden ja ajoneuvojen käyttö

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Kurssi-ilmoittautumisista, jotka perutaan myöhemmin kuin kaksi päivää ennen kurssiajankohtaa, veloitamme koko kurssihinnan.

Kouluttaja

Turvallisuus- ja laatuasiantuntija Tarja Honkarinta, SK Protect Oy

 

Katso koulutuskalenterista muut toteutukset

Haluatko lisätietoa tulevista koulutuksista? Tilaa uutiskirjeemme.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.