Koulutus

Työturvallisuuskortti etänä

Ajankohta
15.9.2022


klo 08:00 - 16:00

Sijainti
Teams
Linkki varausvahvistuksessa
Verkkokoulutus

Taso
I Perustaso

Kieli
suomi

Mikä työturvallisuuskortti on?

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään viisi vuotta voimassa oleva, henkilökohtainen työturvallisuuskortti.

Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena on

Koulutuksen sisältö

Kurssin perusmateriaalina käytetään kurssilaisille jaettavaa työkirjaa, jossa on lomakkeet turvallisuushavainnoille ja kohderiskinarvioinnille.

Kurssilla käsiteltäviä teemoja ovat:

Koulutus käsittelee yhteisen työpaikan keskeisiä turvallisuusasioita, minkä lisäksi kouluttajalla on mahdollisuus valikoida sisältöä osallistujien taustan perusteella. Koulutuksen hintaan sisältyy opintomateriaali.Kurssin oppikirja on saatavilla suomeksi ja pyynnöstä muilla kielillä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Kurssi-ilmoittautumisista, jotka perutaan myöhemmin kuin kaksi päivää ennen kurssiajankohtaa, veloitamme koko kurssihinnan.

Miksi kannattaa valita Protectin koulutus?

Kouluttajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia turvallisuus- ja laatuasiantuntijoita, jotka toimivat useissa yrityksissä työsuojelupäällikkönä ja SHEQ-asiantuntijoina. Kouluttaja kurssilla on turvallisuus- ja laatuasiantuntija Veera Liukkonen.

Protect tuottaa asiakkailleen palvelua, joka auttaa heitä toimimaan vastuullisesti turvaamalla yrityksen henkilöstön, ympäristön ja liiketoiminnan. Tällä tavoin asiakkaat voivat varmistaa oman yrityksensä suorituskyvyn estämällä onnettomuudet ja poikkeamat sekä vähentämällä niiden jälkivaikutuksia.

Palvelumme kattavat SHEQ-asiantuntijapalvelut sekä Saas-palveluna toimitettavan PRO24 -järjestelmän. Meillä on vahvaa osaamista erityisesti palo-, kemikaali-, ympäristö- ja työturvallisuudesta. Asiantuntijapalvelumme kattavat myös johtamisjärjestelmien rakentamisen ja kehittämisen.

Lisätietoja koulutuksesta

Anita Trenn, anita.trenn@protect.fi

 

Katso koulutuskalenterista muut toteutukset

Haluatko lisätietoa tulevista koulutuksista? Tilaa uutiskirjeemme.


Ilmoittautuminen

59,00 € + alv 24%