Koulutus

Tulityökortti

Ajankohta
22.9.2021


klo 08:00-16:00

Sijainti
Kokkola
Port Tower, Satamatie 330
67900 Kokkola

Taso
I Perustaso

Kieli
suomi

Tavoite

Tulityökortti on tulitöiden turvallisuuskoulutus. Tulityökurssi on yhden työpäivän mittainen ja sisältää kuusi oppituntia teoriaa, suojaus- ja alkusammutusharjoitukset sekä kokeen. Kurssin tavoitteena on, että tulitöiden tekijät sekä tulityölupien myöntäjät ymmärtävät tulitöihin liittyvät riskit, turvaamistoimenpiteiden tärkeyden sekä toimintaa säätelevän lainsäädännön. Järjestämme sekä avoimia että yrityskohtaisia tulityökorttikoulutuksia.

Sisältö

Tulityökurssi on yhden työpäivän mittainen ja sisältää kuusi oppituntia teoriaa, suojaus- ja alkusammutusharjoitukset sekä kokeen.

Koulutukseen kuuluvat seuraavat aihealueet:

  • Tulityöt turvallisesti
  • Vastuut ja velvollisuudet
  • Tulityöriskit eri toimintaympäristöissä
  • Turvatoimet eri toimintaympäristöissä ja suojausharjoitus, turvallisuus
  • Toiminta onnettomuustilanteessa
  • Alkusammutusharjoitus
  • Koe, kysymysten käsittely ja kurssin päättäminen

Koulutuksen hintaan sisältyy opintomateriaali sekä aamu- ja iltapäiväkahvi ja lounas. Kurssin oppikirja on saatavilla suomeksi ja pyynnöstä muilla kielillä.

Miksi valita Protectin asiantuntija kouluttajaksi?

Protect tunnetaan HSEQ-palveluiden tuottajana edelläkävijänä ja eturivin kumppanina sekä Suomessa että naapurimaissa. Palvelumme kattavat turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen dokumentaation, koulutukset ja asiantuntijapalvelut, joita täydentää kehittämämme johtamisen työkalu PRO24.

Kouluttajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia turvallisuus- ja laatuasiantuntijoita, jotka toimivat useissa yrityksissä ATEX-, kemikaali- ja palourvallisuusasiantuntijoina. Asiantuntijoillemme on tunnusomaista valmentava ja sparraava työote; jaamme tietoa ja hyviä käytäntöjä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Kurssi-ilmoittautumisista, jotka perutaan myöhemmin kuin kaksi päivää ennen kurssiajankohtaa, veloitamme koko kurssihinnan.

Kouluttaja ja kurssinjohtaja

Turvallisuusasiantuntija Mikko Kangasvieri, SK Protect Oy

 

Katso koulutuskalenterista muut toteutukset

Tutustu Protectin HSEQ-asiantuntijapalveluihin

Haluatko lisätietoa tulevista koulutuksista? Tilaa uutiskirjeemme.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.