Koulutus

Sisäinen auditointi

Ajankohta
10.3.2021


klo 09:00 - 15:00

Sijainti
Teams
Linkki varausvahvistuksessa
Verkkokoulutus

Taso
III Jatkuva parantaminen

Kieli
suomi

Protect tunnetaan SHEQ-palveluiden tuottajana edelläkävijänä ja eturivin kumppanina sekä Suomessa että naapurimaissa. Palvelumme kattavat turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen dokumentaation, koulutukset ja asiantuntijapalvelut, joita täydentää kehittämämme johtamisen työkalu PRO24.

Kouluttajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia turvallisuus- ja laatuasiantuntijoita, jotka toimivat useissa yrityksissä laatupäällikkönä ja SHEQ-asiantuntijoina.

Tavoite

”Standardien vaatimuksesta toimivaksi työkaluksi”

Sisäisten auditointien toteuttaminen on paitsi standardien vaatimus, myös oivallinen jatkuvan parantamisen työkalu. Yrityksen prosesseihin ja toimintayritykseen jalkautettu sisäisten auditointien suunnitelma varmistaa tietoisuuden, hyvien käytänteiden ja kehittämiskulttuurin leviämisen koko organisaatioon.

Sisältö

Käytännönläheisen koulutuspäivän yhteydessä käydään läpi mm. seuraavia asioita

Koulutuksen sisältyy tilaisuus, jossa Protectin asiantuntija mentoroi koulutukseen osallistunutta, tai hänen organisaatiotaan jatkuvaan parantamiseen liittyen (1h). Mentorointisuhde tukee osaamisen kehittymistä ja se voi jatkua myös koulutuksen jälkeen.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Kurssi-ilmoittautumisista, jotka perutaan myöhemmin kuin kaksi päivää ennen kurssiajankohtaa, veloitamme koko kurssihinnan.

Kouluttaja

Turvallisuus- ja laatuasiantuntija Reetta Olkinuora, SK Protect Oy

 

Katso koulutuskalenterista muut toteutukset

Haluatko lisätietoa tulevista koulutuksista? Tilaa uutiskirjeemme.

 


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.