Koulutus

Esimiehen rooli työkyvyn tukemisessa

Ajankohta
12.5.2021


klo 12:00-16:00

Sijainti
Teams
Linkki varausvahvistuksessa
Verkkokoulutus

Taso
II Syventävä taso

Kieli
suomi

Protect tunnetaan HSEQ-palveluiden tuottajana edelläkävijänä ja eturivin kumppanina sekä Suomessa että naapurimaissa. Palvelumme kattavat turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen dokumentaation, koulutukset ja asiantuntijapalvelut, joita täydentää kehittämämme johtamisen työkalu PRO24.

Kouluttajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia turvallisuus- ja laatuasiantuntijoita, jotka toimivat useissa yrityksissä työsuojelupäällikkönä ja HSEQ-asiantuntijoina.

Sisältö

Työntekijöiden työkyvyn seuraaminen ja tukeminen on jokaisen esimiehen velvollisuus. Aktiivinen työkyvyn tuki antaa työntekijöille kokemuksen, että heistä välitetään ja he ovat arvokkaita ja parantaa näin työntekijöiden sitoutumista työhön ja työnantajaan. Yrityksen työyvyn tukemisen mallilla ja toimintaohjeilla varmistetaan jokaisen esimiehen osaaminen ja valmiudet toimia haastavassa roolissa tasapuolisesti yritysten toimintatapojen mukaisesti.

 

Käytännönläheisen koulutuspäivän yhteydessä käydään läpi mm. seuraavia asioita

  • Työhyvinvoinnin taloudellinen merkitys
  • Työkykyongelmien puheeksi ottaminen
  • Työkyvyn tukemisen malli
  • Työterveyshuolto osana työkyvyn tukea
  • Osatyökykyisyys ja työn räätälöintiratkaisut

Koulutuksen hintaan sisältyy sähköisesti jaettava koulutusmateriaali.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Kurssi-ilmoittautumisista, jotka perutaan myöhemmin kuin kaksi päivää ennen kurssiajankohtaa, veloitamme koko kurssihinnan.

Kouluttaja

Turvallisuus- ja laatuasiantuntija Reetta Olkinuora, SK Protect Oy

 

Katso koulutuskalenterista muut toteutukset


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.