Koulutus

Esimiehen rooli – puuttuminen epäasialliseen kohteluun

Ajankohta
15.6.2021


klo 12:00 - 16:00

Sijainti
Teams
Linkki varausvahvistuksessa
Verkkokoulutus

Taso
II Syventävä taso

Kieli
suomi

Protect tunnetaan SHEQ-palveluiden tuottajana edelläkävijänä ja eturivin kumppanina sekä Suomessa että naapurimaissa. Palvelumme kattavat turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen dokumentaation, koulutukset ja asiantuntijapalvelut, joita täydentää kehittämämme johtamisen työkalu PRO24.

Kouluttajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia turvallisuus- ja laatuasiantuntijoita, jotka toimivat useissa yrityksissä työsuojelupäällikkönä ja SHEQ-asiantuntijoina.

Sisältö

Työilmapiirin seuraaminen ja kiusaamiseen puuttuminen on jokaisen esimiehen velvollisuus. Aktiivinen ongelmiin puuttuminen ehkäisee ongelmien eskaloitumista konflikteiksi ja antaa työntekijöille kokemuksen, että heistä välitetään ja he ovat arvokkaita ja parantaa näin työntekijöiden sitoutumista työhön ja työnantajaan. Yrityksen omalla häirinnän ehkäisyn mallilla ja toimintaohjeilla varmistetaan jokaisen esimiehen osaaminen ja valmiudet toimia haastavassa roolissa tasapuolisesti yritysten toimintatapojen mukaisesti.

 

Käytännönläheisen koulutuspäivän yhteydessä käydään läpi mm. seuraavia asioita

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Kurssi-ilmoittautumisista, jotka perutaan myöhemmin kuin kaksi päivää ennen kurssiajankohtaa, veloitamme koko kurssihinnan.

Kouluttaja

Turvallisuus- ja laatuasiantuntija Reetta Olkinuora, SK Protect Oy

 

Katso koulutuskalenterista muut toteutukset


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.