18.01.2018 Blogi

Toimintajärjestelmän päivityksen aika on nyt

Jos yrityksenne toimintajärjestelmän päivitys uusia standardeja vastaavaksi on vielä tekemättä, nyt jos koskaan on aika harkita pelkän päivityksen lisäksi sen kokonaisvaltaista uudistamista. Digitaalisuus, käytettävyys ja hyvä tiedonkulku ovat nykypäivän voimasanoja. Kun toimintajärjestelmän rakenteessa otetaan tämä kaikki huomioon, saadaan aikaiseksi aidosti toimiva järjestelmä, johon koko yritys voi sitoutua.

Protect on laajentanut palvelukokonaisuuttaan viimeisen vuoden aikana merkittävästi. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme kokonaisvaltaisia kehittämispalveluita niin prosessien määrittelystä erilaisiin henkilöstöjohtamisen kiemuroiden selvityksiin ja sisäisiin järjestelmäauditointeihin kuin toimintaperiaateasiakirjoista ja ATEX-vyöhykepiirroksista työ- ja paloriskien arviointeihinkin. Osaavat ammattilaisemme toteuttavat projektinne yhdessä suunnittelemallanne tavalla tehokkaasti ja syvällisellä asiantuntemuksella.

Saman filosofian mukaisesti voimme olla kumppaninanne toimintajärjestelmien päivitys- ja kehittämisprojekteissa. Autamme teitä niin laatuun, ympäristöön kuin turvallisuuteenkin liittyvien järjestelmien (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS/ISO 45001) rakentamisessa, tuomme teille uusia toimintatapaehdotuksia ja autamme analysoimaan nykymenetelmiänne niin, että parhaista käytännöistä saadaan hiottua vieläkin parempia.

Kerromme teille mielellämme myös PRO24-toiminnanohjausjärjestelmän mahdollisuuksista jäsennellä toimintajärjestelmänne dokumentaatio ja linkit yrityksenne näköisiin visuaalisiin ja helppokäyttöisiin, digitaalisiin työpöytiin. Niiden avulla niin työntekijät kuin johtokin näkevät aina helposti dokumenttien ja arviointien viimeisimmät versiot ja asiat löytyvät missä vain ja milloin vain.

 

Laadukasta ja ennen kaikkea turvallista vuoden alkua sinulle ja yrityksellesi!

Miia Laakso