24.08.2023 Webinaarit

Webinaaritallenne | Työn riskien arviointi työturvallisuuslain uudistuksen jälkeen

Kuinka työn riskien arviointi toteutetaan erilaisilla työpaikoilla ja työtehtävissä? Mitä työturvallisuuslain uudistuminen vuonna 2023 muutti? Mitä kaikkea työnantajan on tänä päivänä otettava huomioon riskien arvioinnissa? Näihin kysymyksiin saat vastauksen alta ladattavasta webinaaristamme.

Työn riskien arviointi kuuluu lain vaatimiin työnantajan vastuisiin, mutta parhaimmillaan tehokas riskien arviointi tuo myös merkittäviä säästöjä esimerkiksi tapaturmista johtuvien sairauspoissaolojen kustannuksiin. Pitkällä tähtäimellä hyödyt heijastuvat kokonaiskustannuksiin ja lopulta koko yhteiskuntaan.

Työturvallisuuslain uudistuminen 1.6.2023 on vaikuttanut osaltaan työn riskien arvioimiseen, ja uudistuksen myötä sekä riskien arvioinnin vaatimukset että toiminnan arvioinnin työkalut ovat kokeneet muutoksia.

Tässä webinaarissa toimialajohtajamme Reetta Olkinuora sekä laatu- ja turvallisuusasiantuntijamme Annika Saunamäki johdattavat meidät työn riskien arviointiin ja antavat käytännön kokemusten kautta selkeän kuvan siitä, mitä työn riskien arvioinnista tulee tietää tuoreimman lakimuutoksen jälkeen. Webinaarissa opit, kuinka otat lakiuudistuksen huomioon riskien arvioinnissa ja miten riskien arviointi käytännössä toteutetaan PRO24-toiminnanarviointilomakkeella.

 

 

Webinaari vastaa kysymyksiin

Lataa tallenne

Katso maksuton webinaari ja päivitä tietosi työn riskien arvioinnista ajan tasalle!