11.11.2022 Uutinen

Ville Hyytiäinen Protectille turvallisuusasiantuntijaksi

 

Ville Hyytiäinen (turvallisuusalan YAMK) aloitti Helsingin toimistollamme turvallisuusasiantuntijana syyskuussa. Hän päätyi hakemaan Protectille saatuaan suosituksen yrityksestä.

– Yritys on mielenkiintoinen ja kyllähän tämä yritysturvallisuuden kenttä kiinnostaa – erityisesti paloturvallisuuteen ja työsuojeluun liittyvät alueet. Yrityksessä aiemmin työskennellyt henkilö suositteli Protectia työntantajana, mikä vahvisti omia pohdintojani.

Villen työtehtävät ovat aina sisältäneet työskentelyä asiakasrajapinnassa sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa.

– Saan itselleni virtaa siitä, kun saan herätettyä ympäristössäni halua edistää turvallisuutta. Viranomaisen valvontatehtävissäkin tein työtä asiakasrajapinnassa, mutta valvovana viranomaisena minusta tuntui aina, että homma jäi tavallaan kesken. En voinut vaarantaa viranomaiseen riippumattomuuteen liittyvää vaatimusta ja minulla jäi usein sellainen tunne, että olisin voinut auttaa enemmän.

Villellä on monipuolinen ote yritysten turvallisuuskenttään. Hän on työskennellyt aiemmin palotarkastajana ja vanhempana palotarkastajana, valmiussuunnittelijana, turvallisuus- ja riskienhallintakoordinaattorina sekä työsuojelupäällikkönä. Työkokemusta löytyy sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta 20 vuoden ajalta.

– Asiantuntijatyötä olen tehnyt sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Olen pitkäpinnainen ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Uudet asiat eivät jännitä minua, kun pohjaosaaminen on kunnossa. Näistä ominaisuuksista on hyötyä, kun työskennellään monimutkaisten asioiden kanssa.

Katsotaan, mihin polku vie, Ville tuumaa ja lisää, että hänen tavoitteenaan on ottaa uudet tehtävät nopeasti haltuun, että pääsen tuottamaan arvoa asiakkaille.

 

Tutustu Protectiin yrityksenä

Ura Protectilla – Katso avoimet tehtävämme