23.03.2021 Uutinen

Toni Ylitalo turvallisuus- ja laatuasiantuntijaksi

Maaliskuussa aloittaneista kolmesta uudesta turvallisuus- ja laatuasiantuntijasta esittelemme seuraavaksi Toni Ylitalon.

Toni on työuransa aikana ehtinyt toimia muun muassa turvallisuusinsinöörinä ja turvallisuuskoordinaattorina raskaassa teollisuudessa. Viimeksi hän työskenteli työnjohtajana valmistavan teollisuuden puolella. Nyt hän palaa takaisin turvallisuuskulttuurin kehittäjäksi.

− Työnjohtajana sain hyvää kokemusta esimiestyöstä, mutta huomasin kaipaavani takaisin turvallisuustyön parin. Työ Protectilla on paluu siihen, mikä tuntuu omalta, kuvailee Toni tunnelmiaan uudesta työstään.

Työssä Tonia motivoivat projektit, joilla on selkeät tavoitteet. Hänen ydinosaamistaan ovat paloturvallisuus, koneturvallisuus, kemikaaliturvallisuus ja työsuojelu.

− Protectin arvot vastaavat omia arvojani, mikä tuo helppoutta työn tekemiseen. Olen sitoutunut ennaltaehkäisevään turvallisuuskulttuuriin. Jos voin estää työlläni onnettomuuksia tai poikkeamia, olen onnistunut työssäni, hän jatkaa.

Asiantuntijapoolin osaaminen vakuutti

Yrityksenä Protect oli Tonille tuttu ja hän kertoo seuranneensa Protectin palveluiden kehittymistä sidosryhmänäkökulmasta. Jotain yllättävääkin on silti tullut esiin perehdytysvaiheessa.

− Odotin, että asiakasprojektit olisivat lähinnä paloturvallisuuden kehittämistä. Yllätyin, kuinka monipuolisesti palveluissa ovat esillä laadun- johtamisen ja HRD-puolen asiantuntijuus. Olen huomannut, että Protectilla palvelut tähtäävät yleisesti turvallisuuskulttuurin kehittämiseen, Toni summaa ajatuksiaan kahden ensimmäisen perehdytysviikon jälkeen.

Protectin atex-, palo- ja kemikaaliturvallisuuden toimialajohtaja Heikki Aho arvostaa Tonin taustassa teollisuudesta hankittua pitkää kokemusta turvallisuustyöstä ja osaamista suojainasiantuntijana.

− Toni rikastaa asiantuntijapoolimme osaamista ja hän pystyy soveltamaan hankkimaansa kokemusta sekä suunnitteluun että operatiiviseen toimintaan, Heikki toteaa.

 

Tutustu Protectin HSEQ-asiantuntijapalveluihin

Asiantuntijapalveluiden ulkoistaminen kasvattaa yrityksen kilpailukykyä

Alholmens Kraft hyödyntää Protectin jatkuvaa asiantuntijapalvelua