31.05.2019 Uutinen

Tapahtumajärjestäjien koulutusta Kokkolassa

Kesällä järjestetään monenlaisia tapahtumia. Oletko kenties puuhaihmisenä tai muutoin vastuussa tapahtuman järjestämisestä ja kaipaisit neuvoa ja kättä pidempää avuksesi?

Yritysturvallisuusosaaja Protect tarjoaa tiivistettyä, aamupäivän mittaista koulutusta tapahtumien järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä. Koulutuksessa käydään läpi tapahtuman suunnitteluun, lupa-asioihin ja lainsäädäntöön sekä tärkeitä turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä. Niin ikään käsitellään muutamia erityistapahtumia, kuten moottoriurheilu- ja eläintapahtumia. Oma osansa on myös alkoholin ja elintarvikkeiden anniskeluun ja myyntiin liittyvillä asioilla sekä liikennejärjestelyillä. Koulutuksen myötä osallistujille muodostuu kuva siitä moninaisesta yhteistyötahojen verkostosta, mitä tapahtumien järjestäminen kaipaa.

Kouluttajana toimii Protectin vanhempi asiantuntija Erkki Kerola, jolla on pitkä poliisihallinnon tausta ja osaamista erityisesti tapahtumien järjestämiseen liittyvissä turvallisuuskysymyksissä. Erkki on toiminut kouluttajana niin poliisiorganisaatiossa kuin siviilimaailmassa.

Koulutus järjestetään sopivasti kesän alussa torstaina 13.6.2019 klo 08.00 – 12.00 ja paikkana on Port Tower, Satamatie 330, 67100 Kokkola, koulutustila Tankar.

Koulutuksen hinta on 78,00 € / hlö (alv 0 %) , mikä pitää koulutuksen lisäksi sisällään koulutusmateriaalin ja välikahvit.

 Sisältö

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään ma 10.6.2019 osoitteeseen erkki.kerola@protect.fi. Ilmoita osallistujamäärä sekä laskutustietosi (sähköiset laskutustiedot tai email). Halutessasi voit mainita minkälaista tapahtumaa olet järjestämässä, ja mitä asioita haluaisit korostettavan.