27.10.2021 Uutinen

Riikka Pelkonen turvallisuus- ja laatuasiantuntijaksi Protectille

Protect rekrytoi syyskuussa kaksi henkilöä, joilla vahvistettiin Pohjois-Suomen asiantuntijatiimiä sekä myyntitiimin kokoonpanoa. Kaustislainen Riikka Pelkonen aloitti Kokkolan konttorilla turvallisuus- ja laatuasiantuntijana.

Riikalla on noin 10 vuoden osaaminen elintarviketeollisuuden kehittämistehtävistä. Viimeisimmässä tehtävässään hän työskenteli kehityspäällikkönä vastaten elintarviketurvallisuudesta, laadusta, työturvallisuudesta, ympäristöasioista sekä tuotekehityksestä.

– Nyt oli aika katsoa jotain uutta, Riikka naurahtaa ja jatkaa, että kaipasi työhönsä vaihtelua ja samansisältöistä työtä tekevien työyhteisöä.

– Erityisosaamistani ovat elintarviketurvallisuus ja laatutyö. Laaja kokemukseni kehittämispäällikön tehtävistä antaa hyvät valmiudet turvallisuus- ja laatuasiantuntijan tehtävässä onnistumiseen ja kehittymiseen. Nyt haluan hyödyntää osaamistani elintarvikealan lisäksi myös muilla toimialoilla.

Tavoitteena kannattava ja vastuullinen toiminta

Tutustuttuaan Protectiin Riikka vakuuttui siitä, miten Protectilla halutaan auttaa asiakkaita tekemään oikeita asioita niin, että saadaan toiminta kannattavaksi ja vastuulliseksi. Häntä motivoi omassa työssään se, kun saa yritysjohdon näkemään, mikä hyöty prosessien standardoinnista ja miten se näkyy ihan yksittäisen työntekijän työssä viihtyvyytenä.

– Selkeät toimintamallit ja viestintä, sekä niihin sitoutunut johto saavat aikaan luottamusta. Menestyvät yritykset ovat ymmärtäneet, että näin saadaan myös henkilöstö sitoutumaan ja aktivoitumaan, hän toteaa.

– Asiantuntijamme muodostavat yhdessä todella laajan osaajapankin. Kehitämme aktiivisesti koko tiimimme osaamista, mikä on tärkeä osa henkilöstömme hyvinvointia ja innovaatiokeskeisen työilmapiirin ylläpitoa. Riikan kaltaiset kokeneet ammattilaiset auttavat meitä kasvattamaan palveluidemme lisäarvoa asiakkaille, kertoo Protectin liiketoimintajohtaja Miia Laakso.

 

Tutustu Protectiin yrityksenä

Ura Protectilla