29.01.2021 Uutinen

Protect laajentaa toimipisteverkostoaan Ouluun

Turvallisuuden, laadun ja johtamisen asiantuntijayritys SK Protect Oy avaa uuden toimipisteen Ouluun helmikuussa 2021.

Protectin myyntijohtaja Anita Trenn sanoo Oulun toimipisteen avaamisen olevan looginen askel yrityksen asiakaskeskeisen kasvun polulla.

– Tavoitteenamme on kasvattaa asiakkuuksien määrää Oulun alueella, minkä lisäksi pystymme nyt palvelemaan paikallisemmin myös nykyisiä asiakkuuksiamme Pohjois-Suomessa. Toimipisteemme Oulussa mahdollistaa asiantuntijapalveluiden hankkimisen asiakkaillemme aiempaa kustannustehokkaammin.

Protect tunnetaan HSEQ-palveluiden tuottajana edelläkävijänä ja eturivin kumppanina sekä Suomessa että naapurimaissa. Yritys on syntynyt intohimosta onnettomuuksien estämiseen, toiminnan kehittämiseen ja ihmisten hyvinvoinnin parantamiseen. Palvelut kattavat turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen dokumentaation, koulutukset ja asiantuntijapalvelut, joita täydentää Protectin kehittämä johtamisen työkalu PRO24.

– Paitsi että toimipisteverkostomme kasvaa, voimme nyt palvella entistä kattavammin asiakkaitamme jo toiminnan suunnitteluvaiheessa tai muutosprojekteissa. Aiempien palveluiden lisäksi asiakkaamme voivat hankkia meiltä myös paloteknistä suunnittelua, Protectin toimitusjohtaja Pertti Salo.

Yrityksen muut toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa, Helsingissä, Tampereella ja Pietarsaaressa. Protectilla työskentelee yhteensä 29 henkilöä. Lisäksi sen tytäryhtiö, Protect Estonia, tuottaa vastaavia palveluita Virossa.

 

Tutustu HSEQ-asiantuntijapalveluihin

PRO24 -järjestelmä johtamisen työkaluna

Lue mitä asiakkaamme kertovat meistä