18.02.2020 Uutinen

Protect jättää jäljen

Protectin myyntijohtajana vuodesta 2018 toiminut Jan Herranen siirtyy uusien haasteiden pariin ja jättää haikein mielin Protectin myyntijohtajan paikan helmikuussa 2020. Herranen on luotsannut myyntiä 20 % vuosittaisella kasvuvauhdilla ja on erittäin iloinen siitä, mitä Protectissa on viime vuosina tapahtunut.

—Protect on nyt asian ytimessä. Yrityksen arvot näkyvät konkreettisesti asiakkaille ja rekrytoitaville henkilöille. Yritys tekee aidosti työtä sen eteen, että se on arvokas ja asiantunteva kumppani asiakkaalle. Tämä näkyy uutterassa työssä, joita on tehty hyvin haastavissakin tilanteissa.  Asiakkaat ymmärtävät selvästi palveluidemme heille tuottaman arvon, Herranen sanoo.

Protectilla työskentelee tällä hetkellä yli 20 eri alan asiantuntijaa ja lisää rekrytoidaan tasaiseen tahtiin. Yritys pystyy tarjoamaan työntekijöille kokonaisuutta, jota ei ole tarjolla muualla. Lisäksi Protectilla vallitseva henki kannustaa oppimaan ja kehittymään ja on siksi houkutteleva työpaikka niille, jotka osaavat iloita oppimisesta ja erityisesti myös siitä, että asiakkaat onnistuvat.

—Asiantuntijamme pääsevät työskentelemään hyvin erilaisissa projekteissa, jonka kautta heidän tietomääränsä kasvaa päivittäin. Heidän työnsä kannalta on erityisen merkityksellistä päästä näkemään myös työn tulos. Lisäksi yrityksen sisällä oleva laaja asiantuntijoiden tuki auttaa etenemään nopeasti haastavissakin tilanteissa.

Rototecin maajohtajana kuun vaihteessa aloittava Herranen palaa tulevassa työssään juurilleen – hän on nimittäin alkuperäiseltä koulutukseltaan geologi.  Urakehityksessään hänellä on ollut punaisena lankana merkityksellisen työn tekeminen.

—Työskentely geoenergiaan liittyvien ratkaisujen parissa on minulle luonteva askel eteenpäin. Minulle on tärkeää, että voin tehdä työssäni merkityksellisiä asioita: Protectilla työskentelin laadun ja turvallisuuden puolestapuhujina ja nyt keskityn puhtaamman energian tuotantoon. Protectilla tehty tärkeä työ on jättänyt minuun vahvan jäljen, joka ei kulu.

Muutos on mahdollisuus

Yrityksen työyhteisössä tapahtuvat henkilönvaihdokset ovat normaaleita yrityksen elinkaareen liittyviä tapahtumia. Protectilla henkilövaihdokset halutaan nähdä positiivisena asiana sekä yrityksen itsensä että henkilöiden kehittymisen kannalta.

—Me pyrimme luomaan sellaiset olosuhteet ja mahdollisuudet, että ihmiset pääsevät kehittymään ja onnistumaan omassa työssään. Voin ilokseni todeta, että meiltä muualle lähteneet ovat tehneet hienoa urakehitystä. Tästä Protect voi olla ylpeä. Olemme kyenneet rekrytoimaan juuri sellaisia ihmisiä, joita olemme halunneetkin: ennakkoluulottomia, innostuneita ja oppimishaluisia. Vaikka työkavereista luopuminen on aina haikeaa, pitää kyetä näkemään tilanteiden mahdollisuudet ja kokonaisuus, Protectin toimitusjohtaja Pertti Salo sanoo.

Uusi myyntijohtaja Anita Trenn etsii asiakkaille oikeat palvelut

Protectin uudeksi myyntijohtajaksi on valittu asiantuntijanakin toiminut Anita Trenn, jolla on taustalla johtamisen ja markkinoinnin koulutusta, insinööriopinnot sekä yli kymmenen vuoden kokemus myyntityöstä.

—Myyntijohtajan työssä voin yhdistää aiemmin hankkimani osaamisen ja kokemuksen. Asiantuntijana toimiminen on tuonut substanssiosaamista HSEQ toimialalta ja vahvistanut monialaista osaamista. Uskon, että taustani ansiosta ymmärrän hyvin asiakkaidemme haasteita ja tarpeita, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaille juuri sellaisia palvelukokonaisuuksia, joista he parhaiten hyötyvät, Trenn kertoo.

Trenn on aloittanut Protectin myyntijohtajana 17.2.2020.