28.06.2023 Uutinen

Haemme Helsinkiin laatu- ja turvallisuusasiantuntijaa

Protect tuottaa asiakkailleen palvelua, joka auttaa heitä toimimaan vastuullisesti turvaamalla yrityksen henkilöstön, ympäristön ja liiketoiminnan. Tällä tavoin asiakkaat voivat varmistaa oman yrityksensä suorituskyvyn estämällä onnettomuudet ja poikkeamat sekä vähentämällä niiden jälkivaikutuksia.

Palvelumme kattavat HSEQ-asiantuntijapalvelut sekä Saas-palveluna toimitettavan PRO24 -järjestelmän. Meillä on vahvaa osaamista erityisesti laatu-, palo-, kemikaali-, ympäristö- ja työturvallisuudesta. Asiantuntijapalvelumme kattavat myös johtamisjärjestelmien rakentamisen ja kehittämisen.

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa, Helsingissä, Tampereella ja Pietarsaaressa. Protectilla työskentelee yhteensä 40 henkilöä. Tytäryhtiömme Protect Estonia aloitti toimintansa Virossa keväällä 2020.


LAATU- JA TURVALLISUUSASIANTUNTIJA HELSINKIIN

Asiantuntijan työ on monipuolista ja pääset toimimaan asiakasyritysten kehittämistehtävissä mm. turvallisuus- ja laatupäällikön roolissa. Asiantuntijatyöt toteutetaan projektin laajuudesta riippuen itsenäisesti tai asiantuntijatiiminä. Vahva asiantuntijaorganisaatiomme kokemus ja osaaminen on kuitenkin käytössäsi ja työsi tukena ovat kollegat, esihenkilösi ja työkalut, jotka mahdollistavat työn tekemisen joustavasti aikaan tai paikkaan sitoutumattomasti. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön osaamisen, mielenkiinnon ja asiakasprojektien mukaan. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta esimerkiksi työsuojeluasioiden, laadun, johtamisen tai ympäristö- ja vastuullisuusasioiden kehittämisen parissa. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja kykenet toimimaan sekä projektien vetäjän että asiantuntijan roolissa useissa samaan aikaan rinnakkain toteutettavissa kehittämisprojekteissa. Viihdyt asiakastyössä kehittämässä, sparraamassa ja kouluttamassa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, englannin kieli katsotaan eduksi.

SK Protect Oy tarjoaa sinulle:

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolian kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2023 mennessä rekisteröimällä CV:si www.poolia.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lue lisää ja hae tehtävää www.poolia.fi
Lisätiedot: juha-pekka.myllykangas@poolia.fi tai 050 913 4065