14.12.2020 Uutinen

Turvallisuuden ja laadun asiantuntija Pohjois-Suomen palveluliiketoiminnan asiantuntijatiimiin Kokkolaan

Protect tunnetaan HSEQ-palveluiden tuottajana edelläkävijänä ja eturivin kumppanina sekä Suomessa että naapurimaissa. Yritys on syntynyt intohimosta onnettomuuksien estämiseen, toiminnan kehittämiseen ja ihmisten hyvinvoinnin parantamiseen.

Palvelumme kattavat turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen dokumentaation, koulutukset ja asiantuntijapalvelut, joita täydentää kehittämämme johtamisen työkalu PRO24. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa, Helsingissä, Tampereella ja Pietarsaaressa. Protectilla työskentelee yhteensä 29 henkilöä. Tytäryhtiömme aloitti toimintansa Tallinnassa keväällä 2020.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä?

Tunnetko olevasi asiantuntija, tai ainakin haluaisit olla sitä palavasti? Taustallasi on jonkun tietyn alan tutkinto tai erityisosaamista, joka on osaamisesi kivijalka. Lisäksi sinulla voi olla useampi vuosi käytännön kokemusta yrityksistä, organisaatioista tai virkamiespuolelta. Voit olla myös intohimoisesti alaasi suhtautuva vastavalmistunut työnhakija.

Osaamisesi lisäksi löydät itsestäsi pienen palan myyjää ja markkinoijaa, joka syttyy liekkeihin, kun pääset puhumaan oman asiasi puolesta. Olet hyvä tulkitsemaan lain pykäliä, mutta sinussa on myös tulkin taitoja. Osaat kääntää vaikeaselkoiset asiat ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi ja teet sen mielelläsi. Olet kiinnostunut auttamaan ja innostut yhdessä tekemisestä. Sinulle on tärkeää, että avustasi on jotain käytännön hyötyä niin asiakkaille kuin työkavereillesikin.

Oma-aloitteinen ja järjestelmällinen ote työhön ja tekemiseen on töissäsi onnistumisen ehto, siksi nautit siitä, että kukaan ei hengitä niskassasi ja kysele tekemistesi perään. Osaat tarttua toimeen, seisoa tekemiesi töiden takana ja uskallat kysyä apua, jos sitä tarvitset. Nautit ihmisten seurasta ja tunnet olosi kotoisaksi niin teollisuushallissa kuin tiiviissä keskusteluissa neuvottelupöydän äärellä. Ymmärrät huumorin merkityksen ja tiedät milloin sitä voi käyttää.

Uskallatko kääriä hihasi ja ottaa toisinaan hypyn tuntemattomaan? Siitäkin on hyötyä, sillä uuden oppiminen tuo sinulle sopivasti haasteita ja tavoitteita. Kuuntelet ymmärtääksesi koska haluat vastata oikeisiin kysymyksiin. Jämäkkääkin otetta sinulta löytyy tarvittaessa, kun haluat saada asioita eteenpäin.

Tuntuuko sinusta siltä, että et ole saanut vielä näytön paikkaa osaamisellesi? Protectilla voisi siihen mahdollisuus.

Nyt haemme uusia vahvistuksia sekä Pohjois-Suomen että Etelä-Suomen palveluliiketoimintamme asiantuntijatiimeihin.


Lisää sinusta

Odotamme sinulta seuraavia taitoja tai ominaisuuksia

Kyky työskennellä suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englannin tai/ja ruotsin kielellä katsotaan eduksi.

Lisää meistä

Työnantajana näemme, että henkilöstö on tärkein voimavaramme ja henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus ovat oleellisia tekijöitä menestyksemme turvaamisessa. Haluamme lunastaa lupaukset, jotka annamme työntekijöillemme jo työnhakuvaiheessa. Hyvinvoinnista huolehtimiseen liittyen pyrimme siihen, että johtamisen ja toiminnan käytännöt ja mallit ovat kaikille selkeitä, läpinäkyviä, hyvinvointia tukevia ja ennen kaikkea tasapuolisia.

Jatkuvan oppimisen ja työhön liittyvän motivaation ylläpitämiseen jokaisen työntekijän kanssa työstetään henkilökohtaista koulutussuunnitelmaa. Se peilaa henkilön omiin toiveisiin sekä luonnollisesti yrityksen perustehtävään ja strategiaan. Haluamme ymmärtää jokaisen työntekijän yksilölliset vahvuudet ja mahdollistaa niiden tuominen osaksi yhteistä osaamispankkiamme.

Työn tekemisen käytännöissä erilaisia digitaalisia mahdollisuuksia hyödynnetään yhä innovatiivisemmilla tavoilla. Tämä näkyy hyvinvointina, perheystävällisyytenä, tasa-arvoisuutena ja myös ympäristön huomioimisena.

Hae työpaikkaa

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa helmi-huhtikuussa 2021. Ensisijaiset työpisteet sijaitsevat Kokkolassa ja Helsingissä, mutta sinulla on mahdollisuus suunnitella työviikkosi itsenäisesti ja myös etätyöskentely on mahdollista toiveidesi mukaan.

Lähetä hakemus, alustava palkkatoive ja CV osoitteeseen rekry@protect.fi perjantaihin 8.1 klo 23.59 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Miia Laakso, miia.laakso@protect.fi tai puh 0400 602363.