16.11.2021 Uutinen

4H Taimiteko on vuoden vastuullisuusteko – hanke nuorten työllistymisen ja ilmaston puolesta

Protectilla sponsoroinnin tavoitteena on tehdä konkreettisia tekoja ja olla aktiivinen ja vastuullinen osa yhteiskuntaa. Tänä syksynä sponsoroimme mm. Kokkolan 4H-yhdistystä, joka hankkii tuen avulla turvallisuuteen liittyviä varusteita projekteihin, joissa työllistetään nuoria.

Yksi tällaisista projekteista on Suomen 4H-yhdistyksen Taimiteko, joka valittiin Keskuskauppakamarin Vuoden vastuullisuusteko -kilpailun voittajaksi.

– Taimiteko-hankkeen idea syntyi yritysten tarpeesta kompensoida hiilidioksidipäästöjään. Kestävä kehitys on ja toimet sen edistämiseksi ovat 4H-toiminnan arkipäivää, ja nuoret tekevät päivittäin töitä 4H-harrastuksissaan ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, kertoo Suomen 4H-liiton toimitusjohtaja Tomi Alakoski.

Taimiteko-toimintamallissa yhdistyvät ekologinen ja sosiaalinen vastuu. Taimiteossa ryhdytään konkreettisiin toimenpiteisiin hiilidioksidipäästöjen kompensoimiseksi. Tavoitteena on istuttaa 10 000 hehtaaria uutta metsää vuoteen 2030 mennessä.

Syksyn sponsorointikohteet on valittu

Myönnämme sponsorointitukia kaksi kertaa vuodessa saapuneiden hakemusten perusteella. Valitsimme hakijoiden joukosta syksyn sponsorointikohteiksi seuraavat tahot:

 

Seuraavan kerran päätämme sponsorointikohteista toukokuussa 2022. Hae sponsorointia täältä.