Asiakastarina

Backman-Trummer hankki PRO24 -järjestelmän konsernin käyttöön

Kansainvälistä kuljetus- ja satamatoimintaa sekä teollisuuslogistiikkaa harjoittava Backman-Trummer -konserni on hankkinut PRO24 -järjestelmän yhtymän kaikkiin kahdeksaan yritykseen. Toimipaikkoja yrityksillä on yhteensä 22.

Pilottiyrityksenä Backman-Trummer-konsernissa on toiminut Oy M. Rauanheimo Ab. Siellä PRO24 -järjestelmää hyödynnetään Protectin laajennetun palvelukokonaisuuden mukaisesti turvallisuuden lisäksi koko toimintajärjestelmässä. Protectin ja Backman-Trummerin yhteistyösopimuksen myötä järjestelmän käyttöönotto on nyt aloitettu yhtymän yhtiöissä.

Backman-Trummerin konsernijohtaja ja KWH Logistics-liiketoimintaryhmän johtaja Hannu Uusi-Pohjola kertoo, että PRO24:ssä viehätti erityisesti järjestelmän visuaalisuus ja käytännönläheisyys.

—Meillä oli tarve löytää M-Filesin päälle PRO24:n kaltainen alusta, joka kertoo työpöytäpainikkeiden avulla hyvin konkreettisesti, mitä missäkin tilanteessa on tehtävä, ja joka sillä tavalla luo johtamisjärjestelmiin entistä parempaa struktuuria, Uusi-Pohjola toteaa.

 

Protectin toimitusjohtaja Pertti Salo (oik.) ja Backman-Trummerin konsernijohtaja Hannu Uusi-Pohjola käyvät läpi PRO24:n sisältöä järjestelmän visuaalisen näkymän pohjalta. Kuva: Sami Pulkkinen

 

Sen lisäksi että PRO24 toimii Backman-Trummerissa johtamisen työkaluna, se auttaa yhtenäistämään toimintoja koko konsernissa sekä kehittämään turvallisuus- ja laatukulttuuria.

—Järjestelmää tulee käyttämään koko henkilöstö. Työntekijöiden on helppo kirjata siihen esimerkiksi läheltä piti -ilmoitukset ja muut havainnot. Lisäksi järjestelmän kylkeen tulee infokanava, jossa voidaan viestiä monenlaisista yleisistä asioista, Uusi-Pohjola sanoo.

Digitaaliset ratkaisut tuovat helppoutta

Protectille Backman-Trummer-yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden rakentaa uudenlainen palvelukokonaisuus isoon kansainvälisesti toimivaan yhtymään.

—Olemme kiitollisia yhteistyöstä Rauanheimon kanssa. Seuravaksi pääsemme tuomaan PRO24:n hyödyt konsernin ydintoimintoihin ja koko henkilöstön päivittäisiin työtehtäviin, sanovat Protectin toimitusjohtaja Pertti Salo ja liiketoimintajohtaja Miia Laakso.

—Protect panostaa vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin, joilla tieto on helposti saatavilla tilanteessa, jossa työ muuttuu koko ajan liikkuvammaksi. Backman-Trummerilla esimerkiksi jokainen henkilöstöryhmä saa toimintajärjestelmään näkymän, josta löytyy juuri heidän tarvitsemansa tieto, Salo jatkaa.

Backman-Trummerilla on toimipaikat Suomen rannikolla Haminassa, Kotkassa, Helsingissä, Hangossa, Turussa, Naantalissa, Uudessakaupungissa, Kristiinankaupungissa, Vaasassa, Pietarsaaressa, Kokkolassa ja Kalajoella. Sisämaassa yhtymällä on toimipaikat Äänekoskella, Jyväskylässä ja Varkaudessa.

Lue lisää HSEQ-asiantuntijapalveluista

Tutustu PRO24-järjestelmään

Katso muita asiakastarinoitamme