10.06.2021 Uutinen

Turvallisuuden ja laadun asiantuntija Pohjois-Suomen palveluliiketoiminnan asiantuntijatiimiin

Protect tunnetaan HSEQ-palveluiden tuottajana edelläkävijänä ja eturivin kumppanina sekä Suomessa että naapurimaissa. Yritys on syntynyt intohimosta onnettomuuksien estämiseen, toiminnan kehittämiseen ja ihmisten hyvinvoinnin parantamiseen.

Palvelumme kattavat turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen dokumentaation, koulutukset ja asiantuntijapalvelut, joita täydentää kehittämämme johtamisen työkalu PRO24. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa, Helsingissä, Tampereella ja Pietarsaaressa. Protectilla työskentelee yhteensä 29 henkilöä. Tytäryhtiömme aloitti toimintansa Tallinnassa keväällä 2020.

Haemme uusia vahvistuksia Pohjois-Suomen palveluliiketoimintamme asiantuntijatiimiin.


Lisää sinusta

Odotamme sinulta seuraavia taitoja tai ominaisuuksia

Kyky työskennellä suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englannin tai/ja ruotsin kielellä katsotaan eduksi.

Lisää meistä

Työnantajana näemme, että henkilöstö on tärkein voimavaramme ja henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus ovat oleellisia tekijöitä menestyksemme turvaamisessa. Haluamme lunastaa lupaukset, jotka annamme työntekijöillemme jo työnhakuvaiheessa. Hyvinvoinnista huolehtimiseen liittyen pyrimme siihen, että johtamisen ja toiminnan käytännöt ja mallit ovat kaikille selkeitä, läpinäkyviä, hyvinvointia tukevia ja ennen kaikkea tasapuolisia.

Jatkuvan oppimisen ja työhön liittyvän motivaation ylläpitämiseen jokaisen työntekijän kanssa työstetään henkilökohtaista koulutussuunnitelmaa. Se peilaa henkilön omiin toiveisiin sekä luonnollisesti yrityksen perustehtävään ja strategiaan. Haluamme ymmärtää jokaisen työntekijän yksilölliset vahvuudet ja mahdollistaa niiden tuominen osaksi yhteistä osaamispankkiamme.

Työn tekemisen käytännöissä erilaisia digitaalisia mahdollisuuksia hyödynnetään yhä innovatiivisemmilla tavoilla. Tämä näkyy hyvinvointina, perheystävällisyytenä, tasa-arvoisuutena ja myös ympäristön huomioimisena.

Hae työpaikkaa

Tavoitteena on, että toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa syyskuussa 2021. Työkavereita on tarjolla Kokkolassa, Tampereella ja Helsingissä. Myös etätyöskentely on mahdollista toiveidesi mukaan.

Lähetä hakemus, alustava palkkatoive ja CV osoitteeseen rekry@protect.fi  viimeistään pe 30.7. mennessä. Laitathan kuitenkin hakemuksesi mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, sillä saatamme aloittaa haastattelut heti sopivien hakijoiden ilmaantuessa. Merkitse hakemussähköpostin otsikkokenttään nimesi ja paikka, jota kyseinen hakemus koskee.

Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Miia Laakso, miia.laakso@protect.fi tai puh 0400 602363.

Katso myös

Etsimme aluemyyntipäällikköä, joka jakaa innostuksemme turvallisuuden, laadun ja johtamisen kehittämiseen