24.01.2020 Uutinen

SK Protect Oy on ostanut Suomen Työsuojelutalo Oy:n koko osakekannan

Protect on ostanut Suomen Työsuojelutalo Oy:n koko osakekannan 31.12.2019. Samalla Suomen Työsuojelutalo Oy:n entinen omistaja Pia Marttila siirtyy Protectille asiantuntijatehtäviin. Kaupan myötä Protect vahvistaa osaamistaan koko Suomen kattavissa työsuojeluun liittyvissä koulutuspalveluissa.

Yhtenäinen koulutus yrityksien ja yhteisöjen laadun ja turvallisuuden kivijalaksi

Protectin ostama Suomen Työsuojelutalo Oy:n toiminta on lähtölaukaus Protectin systemaattisten laatuun ja turvallisuuteen liittyvien koulutuspalveluiden käynnistämiselle. Jo olemassa olevista työsuojelukoulutusten kokonaisuuksista tullaan skaalaamaan koulutuspohja Protectin muillekin asiantuntija-alueille. Koulutuspaketit kootaan ajantasaiseen tietoon pohjautuvasta perusosiosta, johon ujutetaan mukaan kunkin yrityksen omat aiheeseen liittyvät erityistarpeet.

 

Protectin toimitusjohtaja Pertti Salon mukaan yhtenäiselle ja säännölliselle koulutukselle on yrityksissä tarvetta. Lainsäädännön muutosten seuraaminen, asioiden jalkauttaminen käytäntöön ja kokonaisuuden kehittäminen vaatii aikaa ja osaamista, eikä tällaisia resursseja löydy usein yrityksiltä itseltään. Lisäksi vaihtuva henkilökunta asettaa työpaikoille omat haasteensa tietojen päivittämisen suhteen.

 

—Suomen Työsuojelutalo Oy:n koulutuspaketit ovat erinomainen pohja toimintamme kasvattamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi Protectin turvallisuuteen ja laatuun liittyvien palveluiden avulla voimme tuoda uusia näkökulmia ja positiivista kehitystä myös terveydenhuollon piiriin, jossa Suomen Työsuojelutalolla on jo vankka asiakaskunta, Salo kertoo.

Yrityksen omat toimintatavat parrasvaloihin myös työsuojelussa

Protectille on tärkeää, että osaamisen kehittäminen tapahtuu positiivisen ilmapiirin kautta.  Ihmisiä kuuntelemalla ja tätä kautta kehittämällä voidaan luoda turvallisuutta ja terveellisyyttä edistäviä konkreettisia toimintatapoja, jotka ovat kaikille mielekkäitä toteuttaa ja joihin on helppo sitoutua. Käytännönläheisillä toimintatavoilla ja selkeästi rajatuilla vastuualueilla muodostetaan työsuojelutoiminnalle jämäkkä perusta, joka toimii myös käytännössä.

—Suomen Työsuojelutalon koulutustoiminta pohjautuu samoihin toimintatapoihin kuin mihin Protectilla on panostettu: käytännönläheiseen toimintaan.  Koulutuksissa pureudutaan kyseisen asiakasyrityksen arkeen ja tilanteisiin. Työsuojelun haasteena on usein se, että ihmiset eivät tiedä, mitä heiltä odotetaan. Kun ohjeet, tavoitteet ja tekeminen on selvää, alkaa tapahtua. Yhdessä sovitut ja tehdyt toimenpiteet muodostavat toimivan kokonaisuuden ja kehitystä syntyy.

Koulutukset ovat jo käynnistyneet

Protect on jo myynyt koulutuksia tälle keväälle ja ensimmäiset koulutukset ovat käynnistetty jo tammikuussa. Lisätietoja erilaisista koulutuspaketeista löydät täältä.

 

Pertti Salo, toimitusjohtaja

+358 44 0665 916

pertti.salo@protect.fi

 

Pia Marttila, Turvallisuus- ja laatuasiantuntija

+358 40 0344 259

pia.marttila@protect.fi