30.08.2018 Uutinen

SK Protect Oy mukana työelämän murroksessa Ylen uudessa tv-sarjassa syyskuussa

SK Protect Oy on mukana Ylen TV1:ssä esitettävässä sarjassa syyskuun alussa. Kahdeksanosainen fakta reality -sarja Murroksessa kertoo tarinoita käynnissä olevasta digitalisaation tuomasta murroksesta yrityksissä ja työelämässä.

Protect on turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen asiantuntijaorganisaatio, joka on kehittänyt selainpohjaisen PRO24 -turvallisuuden toiminnanohjausjärjestelmän. Järjestelmä on tänä päivänä käytössä jo noin 250 organisaatiossa ympäri Suomen. Vuonna 2016 yhtiö sai Pohjanmaan Digiloikka -palkinnon.

—Ohjelmassa näkyy, kuinka me itse hyödynnämme digitalisaatiota mutta myös se, kuinka digitalisaatio toimii meidän ja asiakkaidemme välillä, kertoo SK Protect Oy:n toimitusjohtaja Pertti Salo.

Sarja kuvaa luottamuksen, yhteistyön ja verkottumisen merkitystä ja se liittyy työ- ja elinkeinoministeriön koordinoimaan Työelämä 2020 -hankkeeseen. Hankkeella kannustetaan ja innostetaan työpaikkoja kehittämään toimintatapojaan ja -kulttuuriaan, jotta suomalainen työelämä olisi Euroopan paras vuonna 2020.

Sarja kertoo kahdeksan erilaisen pk-yrityksen sekä niiden henkilöstön tarinan. Kaikkia sarjassa kuvattuja yrityksiä yhdistää moderni muuttuva työelämä ja yksilölliset järjestelyt, digiajan yrityskulttuuri ja sen tuoma muutos. Protect on sarjaa tähdittävistä yrityksistä pohjoisin ja ainoa, jonka päätoimipaikka sijaitsee Pohjanmaan seudulla.

—Digitaalinen kulttuuri on meillä Protectilla ollut jo pitkään ja tekeminen on muuttunut meilläkin siihen, että asiantuntijoiden täytyy pystyä itse johtamaan asiakkuuksiaan ja projektejaan sijainnista riippumatta. Siispä heillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan ajankäyttöön ja järjestellä töitään myös perhe-elämän mukaan esimerkiksi joustavan työajan tai tuntipankkien avulla. Se tuo joustavuutta mutta myös eri tavalla vastuuta tekijöille, Salo kuvailee.

 

TV-Sarja esitetään Yle TV1:ssä lauantaisin 1.9.2018 alkaen klo 10.45. Kaikki sarjan jaksot ovat katsottavissa myös YLE Areenassa 2.9. alkaen.

 

Lisätiedot Murroksessa-sarjasta ja Työelämä 2020 -hankkeesta: www.tyoelama2020.fi/murroksessa