29.10.2020 Uutinen

Protectin tytäryhtiö Protect Estonia vahvisti asemaansa Viron markkinoilla

 

SK Protect Oy:n Virossa toimiva tytäryhtiö Protect Estonia Oü on ostanut Riskianalüüs Oü:n liiketoiminnan 1.6.2020.

Suomalainen turvallisuus- ja laatujohtamisen asiantuntijayritys Protect on Protect Estonian pääomistaja. Kaupassa Protect Estonia osti Viron johtavan työsuojeluasiantuntijayrityksen koko liiketoiminnan ja vahvisti kaupalla asemiaan Viron markkinoilla. Kaupassa yhtiöön siirtyi 8 työntekijää, jotka työskentelevät Tallinnassa ja Tartossa.

Protect Estonian toimitusjohtaja Kristjan Puustusmaa näkee laatu- ja turvallisuusasioiden asiantuntijaosaamiselle ja kumppanuudelle selkeän tilauksen Viron markkinoilla. Protect on kyennyt luomaan osaamisesta ja asiantuntijuudesta palvelukokonaisuuksia, joista eri kokoisten ja tyyppisten yritysten ja organisaatioiden on helppo saada maksimaalinen hyöty. Yritysosto tukee Protect Estonian strategiaa luoda paikallinen turvallisuus- ja laatuasiantuntijaorganisaatio, joka voi soveltaa Protectin palvelukonseptin Viron markkinoille.

— Kansainvälisesti toimivat asiakkaamme Suomessa ovat kyselleet mahdollisuutta hyödyntää Protectin palveluita myös Viron puolella. Protect Estonian perustaminen ja Riskianalüüsin liiketoiminnan ostaminen tukevat tavoitteitamme kehittyä asiakaslähtöisesti, Protectin toimitusjohtaja Pertti Salo sanoo.

Puustusmaa, jolla on useiden vuosien kokemus myynnistä ja markkinoinnista sekä Virossa että kansainvälisillä markkinoilla, jatkaa Protect Estonian toimitusjohtajana. Puustusmaa on tehnyt pitkän uran logistiikka-alalla, jossa hän on toiminut viimeiset 10 vuotta kansainväliseksi logistiikkayhtiöksi kasvaneen Bullet Express & Logisticsin johdossa ja osakkaana. Riskianalüüs Oü:n perustaja Kristi Jõeorg jatkaa uudessa yrityksessä innovaatio- ja kehityspäällikkönä.

 

|Protect vie laatu- ja turvallisuuspalvelut ulkomaille|

| Tutustu Protectin palveluihin |