16.08.2022 Uutinen

Muutoksia Protectin johtoryhmän kokoonpanossa 15.8.2022 alkaen

Protectin Toimitusjohtaja Pertti Salo

SK Protect Oy:n johtoryhmän kokoonpano muuttuu. Protectin liiketoimintajohtaja ja johtoryhmän jäsen Miia Laakso on jättänyt tehtävänsä 14.8.2022. Laakso siirtyy Kuntien Hetapalvelut Oy:n toimitusjohtajaksi.

– Olen onnellinen siitä, että olen saanut olla mukana Protectin tarinassa. Kasvun ja kehittymisen vauhti on ollut upeaa seurattavaa ja jatkuvasta parantamisesta on tullut organisaatiolle ominainen tila. Protect on HSEQ-ammattilaisten yhteisö, jonka arvoihin olen voinut sitoutua. Toivon Protectille onnea ja menestystä tuleviin vuosiin.

Johtoryhmän uusi kokoonpano tukee yrityksen kasvutavoitteita

Protectin johtoryhmään kuuluvat 15.8.2022 alkaen yrityksen toimitusjohtaja Pertti Salo, myyntijohtaja Anita Trenn, toimialajohtaja Heikki Aho, toimialapäällikkö Jussi Pesonen, sekä uusina jäseninä 15.8.2022 alkaen toimialajohtajaksi nimitetty Reetta Olkinuora ja kehityspäälliköksi nimitetty Saija Pottala. Molemmat nimitykset tehtiin yrityksen sisältä.

Toimialajohtajaksi nimitetty Olkinuora vastaa laatuun, ympäristöön ja työturvallisuuteen liittyvän palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja toimii pohjoisen alueen asiantuntijoiden esihenkilönä. Olkinuora on toiminut aiemmin Protectilla turvallisuus- ja laatuasiantuntijana.

HSEQ-päällikkönä Protectilla toiminut Pottala on nimitetty yrityksen kehityspäälliköksi. Hänen vastuulleen siirtyivät tässä yhteydessä kokonaisuudessaan yrityksen sisäisen kehityksen tehtävät sekä HR-toiminnot.

Uudessa tehtävässään Olkinuora ja Pottala raportoivat suoraan Protectin toimitusjohtaja Pertti Salolle.

– Johtoryhmän uusi kokoonpano selkeyttää palveluliiketoiminnan ja sisäisen kehityksen rooleja. Meillä on panostettu paljon johtamisjärjestelmän kehittämiseen ja siihen, että meillä on selkeät toimintamallit ja prosessit, jotka tukevat kasvutavoitteitamme. Tavoitteenamme on liikevaihdon 20 % kasvu vuosittain. Muutoksen avulla varmistamme sisäisten toimintojen ja palveluliiketoiminnan tavoitteellisen kehityksen, kertoo Salo.

 

Lisätietoja

Pertti Salo, toimitusjohtaja

+358 44 0665 916

SK Protect Oy

 


Yrityksestä lyhyesti

Protect tuottaa asiakkailleen palvelua, joka auttaa heitä toimimaan vastuullisesti turvaamalla yrityksen henkilöstön, ympäristön ja liiketoiminnan. Tällä tavoin asiakkaat voivat varmistaa oman yrityksensä suorituskyvyn estämällä onnettomuudet ja poikkeamat sekä vähentämällä niiden jälkivaikutuksia.

Palvelumme kattavat HSEQ-asiantuntijapalvelut sekä Saas-palveluna toimitettavan PRO24 -järjestelmän. Meillä on vahvaa osaamista erityisesti palo-, kemikaali-, ympäristö- ja työturvallisuudesta. Asiantuntijapalvelumme kattavat myös johtamisjärjestelmien rakentamisen ja kehittämisen.

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa, Helsingissä, Tampereella ja Pietarsaaressa. Protectilla työskentelee yhteensä 35 henkilöä. Tytäryhtiömme aloitti toimintansa Tallinnassa keväällä 2020.