12.12.2022 Uutinen

Joni Virkkala turvallisuus- ja laatuasiantuntijaksi Protectille

 

Tuotantotalouden insinööri (AMK)  Joni Virkkala aloitti marraskuun alussa Protectilla turvallisuus- ja laatuasiantuntijana. Hän on työskennellyt 8 vuotta teknisenä yritysmyyjänä tehtävässä, jossa asiakaskunta koostui teollisuuden sekä rakennusalan vaativista asiakkaista. Ennen tätä hän on kerännyt kokemusta teollisuudesta kunnossapitoasentajana ja koneasentajana. Hän on myös valtuutettu putoamissuojainten määräaikaistarkastaja.

Insinööriopintojen jälkeen Joni halusi syventyä teollisiin toimintaympäristöihin ja päästä osallistumaan entistä laaja-alaisemmin yritysten kehittämiseen. Tuotantotalouden insinööritutkinnoissa hän oppi laadunhallintaan ja laadun kehittämiseen liittyviä asioita.

– Opinnot koostuivat tekniikan, johtamisen ja taloushallinnon osa-alueista ja syvennyin tuotantoautomaatioon ja energiatekniikkaan, Joni kertoo ja jatkaa, että haluaa nyt hyödyntää osaamistaan laajemmin teollisessa toimiympäristössä. Siksi hän kiinnostui Protectin asiantuntijatehtävästä.

Turvallisuus- ja laatuasiantuntijan työssä Joni pitää erittäin mielenkiintoisena sitä, että tehtävässä pääsee kehittämään asiakasyritysten toimintaa turvallisuuden sekä laadunhallinnan osa-alueilla. Työnkuva vaikutti hänestä monipuoliselta ja tekeminen ihmisläheiseltä.

– Tärkeimpiin arvoihini kuuluu jatkuva parantaminen, kestävä kehitys ja asiakasarvon luominen. Protect tarjoaa mahdollisuuden työskennellä näiden asioiden parissa ja yrityksen laaja perehdytysohjelma antoi erinomaiset eväät toimimiseen asiantuntijan roolissa, Joni pohtii.

Joni on parhaimmillaan B2B-asiakkaiden kanssa työturvallisuuden kehittäjänä, teknisessä suunnittelussa ja prosessien kehittämisessä. Hän kertoo vahvuudekseen mm. järjestelmällisen työskentelytavan. Erityisen tärkeää hänen mielestään on henkilöstön ottaminen mukaan muutokseen ja turvallisuuden- ja laadunhallinnan ymmärryksen lisääminen koko organisaatiossa. Näin voidaan saavuttaa asetetut tavoitteet ja saada toiminnot ennustettaviksi sekä stabiileiksi.

– Olen innostaja ja positiivisen turvallisuuskulttuurin, toimintojen kehittämisen sekä jatkuvan parantamisen puolestapuhuja. Odotan kovasti, että pääsen työskentelemään Protectin asiakkaiden kanssa, Joni pohtii.

 

Tutustu Protectiin yrityksenä

Ura Protectilla – Katso avoimet tehtävämme