17.03.2022 Uutinen

Protectille Future Workplaces 2022 -sertifikaatti

 

SK Protect Oy on ansainnut Future Workplaces 2022 -sertifikaatin yrityskulttuurin johtamisesta poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. Sertifikaatti perustuu henkilöstölle toteutettuun Future Workplaces -tutkimukseen, jolla kartoitetaan työntekijöiden merkityksellisimmiksi arvottamien asioiden toteutuminen työssä.

Ihmiset ratkaisevat menestyksen

Protectilla työtä tehdään intohimolla ja asiantuntijatyössä työhyvinvoinnin merkitys on todella suuri. Positiiviseen työntekijäkokemukseen ja yrityksen näköisen organisaatiokulttuurin luomiseen on panostettu voimakkaasti ja tavoitteena on olla Suomen paras työpaikka.

– Vaikka tiedämme, että meillä viihdytään, oli kuitenkin positiivinen yllätys saavuttaa Future Workplaces -sertifikaatti jo ensimmäisenä osallistumisvuotena. Olemme valtavan iloisia siitä, että henkilöstömme hyvinvoinnin takaamiseksi tekemämme työ koetaan tärkeäksi. Myös yrityksemme perustehtävän ja päämäärän arvostaminen nousi tutkimuksessa korkealle ja se kertoo siitä, että meillä tehty työ koetaan merkitykselliseksi, iloitsee toimitusjohtaja Pertti Salo.

Työntekijäymmärrys auttaa kehittämään asiakaskokemusta

Siqni-kyselyn tavoitteena oli kartoittaa henkilöstötyytyväisyyden nykytilaa ja saada palautetta toiminnan kehittämiseksi. Nyt saadun tutkimuksen Siqni-indeksi oli 84, mikä paitsi toi yritykselle Future Workplaces -sertifikaatin, antoi paljon hyödyllistä palautetta nykykäytäntöjen toimivuudesta ja kehitystarpeista.

Työntekijät arvottivat tämänhetkisistä merkityksellisistä asioista parhaiten työssään toteutuvan:

Työntekijät antavat tutkitusti parhaansa, kun heille merkitykselliset asiat toteutuvat työpaikalla- Hyvä työntekijäymmärrys auttaa meitä kehittämään myös asiakaskokemusta. Kyselytutkimus toteutettiin helmikuun 2022 lopussa.

 

Ura Protectilla

Protectin tarina