31.03.2021 Uutinen

Annika Saunamäki turvallisuus- ja laatuasiantuntijaksi Protectille

Viimeisenä uusista asiantuntijoistamme, on esittelyssä Annika Saunamäki. Hän on tiimipelaaja, jolle on kertynyt pitkä työkokemus yksityiseltä turvallisuusalalta, esimiestyöstä ja laadunhallinnasta. Tehtävän kuului myös sidosryhmä- ja viranomaisyhteistyötä.

Ajatus hakemisesta Protectille syntyi halusta syventää omaa HSEQ-osaamista.

− Protectin asiantuntijapoolin osaaminen on jotain sellaista, josta haluan tulla itse osalliseksi. Työskenneltyäni pitkään edellisellä työnantajallani, oli luontevaa, että minä olin se, jolta kysyttiin asioita. On innostavaa vaihteeksi asettua itse tulokkaan asemaan ja oppia toisilta, Annika sanoo.

Palveleva asiantuntijuus johtaa asiakastyytyväisyyteen

Asiakasrajapinnassa työskentely ja asiakkaan kuuntelu ovat kunnia-asia edellisessä työpaikassaan kohde-esimiehenä toimineelle Annikalle.

− Asiakaslähtöisyys, asiakkaiden tyytyväisyys ja prosessien tarkoituksenmukaisuus ovat minulle tärkeitä, hän kuvailee.

Hänen erityisosaamistansa ovat esimiestyöskentely, projektinhallinta, työsuojelu ja riskienhallinta sekä ISO 9001-laadunhallintajärjestelmään ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvät näkökulmat.

Asiantuntijamme ovat asiakkaidemme kumppaneita ja sparraajia. Olemme siellä missä meitä tarvitaan ja autamme asiakkaitamme laki- ja standardiviidakoissa sekä jokapäiväisissä kehitysprojekteissa.

− On tärkeää kehittää palveluitamme jatkuvasti uudistamalla osaamistamme ja laajentamalla asiantuntijatiimiämme. Näin voimme turvata asiakastyytyväisyyden ja pitää kehityksen pyörät pyörimässä, toteaa Protectin liiketoimintajohtaja Miia Laakso.

Turvallisuus- ja laatuasiantuntija Annika Saunamäki

 

Tutustu Protectin HSEQ-asiantuntijapalveluihin

Asiantuntijapalveluiden ulkoistaminen kasvattaa yrityksen kilpailukykyä

Alholmens Kraft hyödyntää Protectin jatkuvaa asiantuntijapalvelua