21.03.2024 Webinaarit

Webinaari | Turvallisuusjohtaminen: Palotarkastus tulossa? Laita organisaatiosi paloturvallisuuden perusteet kuntoon

Webinaarin ajankohta: 16.4.2024 klo 9:30–10:00

Kiinteistön paloturvallisuuden perustana toimii sen rakenteellinen paloturvallisuus, palotekniset laitteistot sekä sammutus- ja pelastustehtävien järjestelyt. Näiden lisäksi yrityksen omatoiminen varautuminen sekä valmiudet ehkäistä ja rajoittaa onnettomuuksia ovat keskeisessä roolissa kun puhutaan paloturvallisuudesta.

Pelastusviranomainen valvoo ja pyrkii omalta osaltaan ennaltaehkäisemään ja vähentämään onnettomuuksia. Vastaavat tavoitteet kuuluvat myös vastuulliseen yritystoimintaan, ja niiden minimivaatimukset tulevat lainsäädännöstä. Usein juuri palotarkastus tai muut pelastusviranomaisen valvontatoimet herättävätkin yritykset tarkastelemaan toimintansa paloturvallisuutta, omatoimista varautumista sekä vaatimustenmukaisuutta. Paloturvallisuus on kuitenkin hyvä laittaa kuntoon mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Hyppää mukaan maksuttomaan webinaariimme 16.4. klo 9:30–10 ja opi turvallisuuden asiantuntijoidemme johdolla, miten voit edistää organisaation paloturvallisuutta ja kuinka varaudutte palotarkastukseen. Tässä webinaarissa liiketoimintajohtajamme Heikki Aho sekä toimitusjohtajamme Pertti Salo johdattavat sinut paloturvallisuuden ja palotarkastuksen perusteisiin.

Webinaari vastaa kysymyksiin

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin ja varmista, että organisaatiosi paloturvallisuuden perusosat ovat paikoillaan!