06.04.2024 Webinaarit

Webinaaritallenne | Turvallisuusjohtaminen: Näin hyödynnät pelastussuunnitelmaa organisaation omatoimisen varautumisen kehittämisessä 

Omatoimisen varautumisen merkitys korostuu, kun jotain yllättävää tapahtuu. Tällöin koetukselle joutuvat ennalta suunnitellut toimet ja menettelyt, joiden avulla tapahtumasta pyritään selviämään mahdollisimman pienin seurauksin. Vastuullinen yritystoiminta edellyttääkin yrityksiltä niin taloudellisia kuin muiden resurssien satsauksia myös omatoimiseen varautumiseen.

Omatoimiseen varautumiseen tehdyt panostukset eivät ehkä näyttäydy taloudellisesti kannattavilta lyhyellä aikavälillä tarkastellen, mutta pidemmällä aikavälillä niiden merkitys korostuu. Pelastussuunnitelma on tärkeä omatoimisen varautumisen työkalu. Sen laadintaan tuleekin panostaa, ja tästä prosessista kannattaa ottaa kaikki hyöty irti.

Pelastussuunnitelmaa laatiessa organisaatiolla on hyvä mahdollisuus tunnistaa ja arvioida niitä riskejä, jotka edellyttävät varautumista sekä suunnitella jo ennalta, kuinka toimia, kun kaikki ei menekään suunnitellusti. 

Lataa maksuton webinaaritallenne ja opi turvallisuuden asiantuntijoidemme johdolla, kuinka organisaatiosi omatoimista varautumista voi kehittää. Tässä webinaarissa liiketoimintajohtajamme Heikki Aho sekä turvallisuusasiantuntijamme Ville Hyytiäinen käyvät läpi omatoimisen varautumisen askeleita ja antavat käytännön kokemusten kautta kuvaa siitä, miten omatoimista varautumista voi kehittää mm. laadittaessa pelastussuunnitelmaa.

Webinaari vastaa kysymyksiin

Lataa tallenne

Lataa maksuton webinaaritallenne ja varmista, että organisaatiosi omatoiminen varautuminen ei täytä pelkästään lainsäädännön asettamia vaatimuksia vaan saat siitä kaiken hyödyn irti!