17.01.2023 Webinaarit

Webinaaritallenne | Laatujohtamisen ja yritysvastuun yhteydet 

Mitä yritysvastuusta tulisi tietää juuri tänään? Usein vastuullisuudesta tulee mieleen ensimmäisenä ympäristövastuu, mutta yritysvastuu kietoutuu myös sijoittajiin, rahoitukseen, kuluttajiin ja työntekijöihin – sekä laatujohtamiseen. Viime vuosina yritysvastuun kentällä onkin tapahtunut paljon kehitystä: EU-sääntely on edennyt harppauksin ja kansallista yritysvastuulakia on ajettu eri tahoilla eteenpäin. Kuinka siis pysyä kartalla laajan ja nopeasti muuttuvan yritysvastuukentän kehityksessä?

Asiantuntija Ville Pesolalle liiketoiminnan vastuullisuuden johtaminen on intohimo. Tässä webinaarissa Pesola käy läpi yritysvastuun suuntaviivoja ja kertoo, kuinka laatujohtaminen ja yritysvastuu täydentävät toisiaan ja kuinka kumpikin huomioimalla saadaan tehtyä oikeat asiat oikealla tavalla.

Webinaarissa opit

Lataa tallenne

Lataa ilmainen webinaaritallenne ja ota haltuun yritysvastuun eri osa-alueet sekä olennaisuusanalyysi, jota voit hyödyntää oman liiketoimintasi tärkeimpien vastuullisuusvaikutusten tunnistamisessa ja priorisoinnissa!