24.02.2023 Webinaarit

Webinaari | Työkalut lisäarvoa antavaan johdon katselmukseen

Osallistu ilmaiseen webinaariin keskiviikkona 29.3.2023 klo 9–10

 

Välttämätön pakko vai myös lisäarvoa tuottava työkalu? Jos johdon katselmus tuntuu välttämättömältä pakolta, joka aiheuttaa vain lisätyötä, et ole yksin. Johdon katselmus voi kuitenkin olla aidosti hyödyllinen työkalu, jolla suunnitellaan, seurataan ja arvioidaan toimintatapoja sekä tavoitteiden toteutumista. Johdon katselmuksen integroiminen lisäarvoa tuovaksi osaksi yrityksen jo vakiintuneita johtamistapoja voi aiheuttaa silti valveutuneellekin organisaatiolle haasteita.

 

Vaatimus johdon katselmusten toteuttamisesta perustuu ISO-standardien vaatimuksiin, jotka kertovat, mitä johdon katselmuksessa tulee käydä läpi. Standardit eivät kuitenkaan kerro, miten katselmus tulisi toteuttaa, vaan sen ratkaisee organisaatiot itse. Monille johdon katselmuksesta onkin muotoutunut vain välttämätön pakko, joka juostaan nopeasti läpi. Kuinka johdon katselmuksesta sitten käytännössä tehdään organisaatiolle arvoa antava työkalu?

 

Tässä webinaarissa esittelemme johdon katselmusta asiantuntijapuheenvuorojen ja konkreettisten esimerkkien kautta. Laatuun, ympäristöön ja työturvallisuuteen erikoistunut toimialajohtajamme Reetta Olkinuora johdattaa meidät johdon katselmuksen teorian läpi ja antaa puheenvuoron johdon katselmuksia tekeville HSEQ-asiantuntijoille, jotka kertovat vinkkinsä katselmusten parhaista toteutusmalleista.

 

Asiantuntijawebinaari: Työkalut lisäarvoa antavaan johdon katselmukseen

Webinaari vastaa kysymyksiin

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin ja löydä omalle organisaatiollesi paras tapa valjastaa johdon katselmus aidosti hyödylliseksi johtamisen työkaluksi!

Onko sinulla lisää kysymyksiä? Voit esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme webinaarin lopuksi tai ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Aika: ke 29.3.2023 klo 9–10

Paikka: Teams

Hinta: maksuton

 

Eikö ajankohta sovi? Lähetämme tallenteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille, joten ilmoittaudu vain mukaan!