24.04.2024 Uutinen

Haemme Turvallisuus-/laatuasiantuntijoita

Protect tuottaa asiakkailleen palvelua, joka auttaa heitä toimimaan vastuullisesti turvaamalla yrityksen henkilöstön, ympäristön ja liiketoiminnan. Tällä tavoin asiakkaat voivat varmistaa oman yrityksensä suorituskyvyn estämällä onnettomuudet ja poikkeamat sekä vähentämällä niiden jälkivaikutuksia.

Palvelumme kattavat HSEQ-asiantuntijapalvelut sekä Saas-palveluna toimitettavan PRO24 -järjestelmän. Meillä on vahvaa osaamista erityisesti palo-, kemikaali-, ympäristö- ja työturvallisuudesta. Asiantuntijapalvelumme kattavat myös johtamisjärjestelmien rakentamisen ja kehittämisen.

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa, Helsingissä, Tampereella ja Pietarsaaressa. Protectilla työskentelee yhteensä n. 40 henkilöä. Tytäryhtiömme Protect Estonia aloitti toimintansa Virossa keväällä 2020. Työnantajana näemme, että henkilöstö on tärkein voimavaramme ja henkilöstön hyvinvointi on keskeinen tekijä menestyksemme turvaamisessa. Lisätietoja www.protect.fi

Oletko kiinnostunut uusista haasteista turvallisuuden ja laadun parissa?

Haemme SK Protect Oy:n palvelukseen Kokkolan, Tampereen tai Helsingin asiantuntijatiimeihin

Turvallisuus- ja laatuasiantuntijaa

Asiantuntijan työ on monipuolista ja pääset toimimaan esimerkiksi asiakasyritysten työsuojelupäällikkönä, kehittämistehtävissä ja turvallisuusasiantuntijana jatkuvissa palveluissa ja projekteissa. Asiantuntijatyöt toteutetaan projektin laajuudesta riippuen itsenäisesti tai asiantuntijatiiminä. Vahva asiantuntijaorganisaatiomme kokemus ja osaaminen ovat käytössäsi. Työsi tukena ovat kollegat, esihenkilösi ja työkalut, jotka mahdollistavat työn tekemisen joustavasti aikaan tai paikkaan sitoutumattomasti. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön osaamisen, mielenkiinnon ja asiakasprojektien mukaan. Asemapaikka voi olla myös valitun henkilön asuinpaikkakunta.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työkokemuksesi voi liittyä turvallisuusjohtamiseen, laatujohtamiseen, ympäristöjohtamiseen, työsuojeluun, paloturvallisuuteen, kemikaaliturvallisuuteen tai räjähdysturvallisuuteen. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja kykenet toimimaan sekä projektien vetäjän että asiantuntijan roolissa useissa samaan aikaan rinnakkain toteutettavissa kehittämisprojekteissa. Viihdyt asiakastyössä kehittämässä, sparraamassa ja kouluttamassa. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

SK Protect Oy tarjoaa sinulle:

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Worker Henkilöstöratkaisut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.5.2024 mennessä rekisteröimällä CV:si www.worker.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Workerin aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@worker.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!