19.05.2021 Uutinen

Suomalainen työ on arvovalinta ­­— Protectille on myönnetty Avainlippu

Protectin Toimitusjohtaja Pertti Salo

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Protectille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Avainlippu kattaa sekä Protectin asiantuntijapalvelut että PRO24-järjestelmän.

Protect on turvallisuuden, laadun sekä johtamisen asiantuntijayritys, jonka perustehtävänä on ihmisten hyvinvoinnin, liiketoiminnan ja ympäristön turvaaminen.

− Avainlippu auttaa meitä viestimään Protectin vahvasta kotimaisuudesta. Yhtiö on täysin kotimaisessa omistuksessa, ja sekä asiantuntijapalvelut että PRO24-järjestelmä tuotetaan Suomessa, sanoo Protectin toimitusjohtaja Pertti Salo. Myös palvelimet, jotka sisältävät asiakkaiden PRO24-järjestelmään syöttämät tiedot, sijaitsevat Suomessa.

− Monet meidän asiakkaistamme ovat huoltovarmuuskriittisiä, ja lupauksemme asiakkaille on, että tieto sijaitsee Suomessa, Salo jatkaa.

Protectille kotimaisuus on myös tapa erottua kilpailijoista.

− Alan ainoana toimijana tarjoamme asiakkaille yhdistelmän, joka sisältää sekä suomalaisen järjestelmän, että kotimaassa tuotetut turvallisuusjohtamisen ja laadun hallinnan palvelut. Tätä palvelukokonaisuutta asiakkaammekin tutkitusti arvostavat, toteaa Protectin myyntijohtaja Anita Trenn.

Hänen mukaansa kotimaisuus korostuu erityisesti turvallisuusjohtamisessa, jossa on paljolti kyse kansallisesta lainsäädännöstä. Sen lisäksi, että Protectin asiantuntijat tuntevat syvällisesti turvallisuutta käsittelevän lainsäädännön, PRO24-järjestelmä on viritetty suomalaisiin turvallisuusjohtamisen vaatimuksiin.

Avainlippu kertoo myös vastuullisuudesta

Anita Trenn sanoo, että  Avainlipun myöntämiseen liittyvät myös vastuullisuus ja työnantajalupaus.

− Vastuullisuus on luonnollinen osa Protectin toimintaa ja palveluita. Parhaimmillaan turvallisuus- ja laatujohtaminen näkyy ulospäin sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti vastuullisena liiketoimintana. Hyvä johtaminen varmistaa yrityksen suorituskyvyn. Työnantajana panostamme todella paljon myös henkilöstömme hyvinvointiin. Vastuullinen työnantajamielikuva takaa meille ammattitaitoiset tekijät nyt ja tulevaisuudessa.

− On suuri ilo saada kokkolalaislähtöinen Protect Avainlipun kantajaksi, mukaan lähes 4 000 Avainlippu-yrityksen joukkoon. Avainlippu-merkkiin liitetään laajasti luotettavuus ja vastuullisuus, ja nämä asiat toteutuvat Protectilla, toteaa Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu. Protect on siis elävä esimerkki Avainlipun ydinviesteistä, vastuullisesta ja luotettavasti suomalaisesta työstä, jatkaa Reetta Mentu.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki, joka kertoo alkuperän lisäksi suomalaista työtä edistävästä vaikutuksesta. Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalainen työ voi hyvin ja että työ menestyy Suomessa.

 

Lisätiedot:

Pertti Salo,

toimitusjohtaja

SK Protect Oy

+358 44 0665 916

pertti.salo@protect.fi

 

Anita Trenn,

myyntijohtaja

SK Protect Oy

+358 40 7489 665

anita.trenn@protect.fi

 

www.protect.fi