28.09.2018 Uutinen

Protect valmentaa yritysturvallisuuden kehittämiseen

Protect on valittu yhteistyökumppaniksi Suomen Yrittäjäopiston vetämän hankkeen järjestämälle yritysturvallisuuden koulutuskiertueelle. Koulutuskiertueen tarkoitus on antaa eväitä ja valmentaa osallistujia yritysturvallisuuden tärkeimmillä osa-alueilla.

Yritysturvallisuus on PK-sektorin yrityksissä usein se osa-alue, jonka huolehtimiselle ei ole riittävästi aikaa. Kuitenkin turvallisuus, siisteys ja lopputuotteen laatu kulkevat usein rinnakkain kannattavuuden ja henkilöstön hyvinvoinnin kanssa. Pienillä, järkevillä ja käytännöllisillä toimenpiteillä on mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintaan jo sen alkuvuosista alkaen ja rakentaa selkeät eväät kannattavaa kasvua ja vastuullista liiketoimintaa ajatellen.

Suomen Yrittäjäopiston koulutuskiertueen koulutukset järjestetään Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla syksyn 2018 ja kevään 2019 välisenä aikana. Osa koulutuksista on ruotsin kielisiä. Jokainen koulutus pitää sisällään neljä osiota:

Kouluttajina toimivat Protectin asiantuntijat Erkki Kerola, Mia Granholm ja Tony Carlsson.

 

Infoa koulutuksista ja aikatauluista löytyy Protectin SOME-kanavien kautta sekä hankkeen www-sivujen kautta osoitteesta: https://www.syo.fi/asiantuntijapalvelut/hankkeet/yritysturvallisuus-pk-yrityksissa

 

Seuraava koulutus järjestetään Kokkolassa keskiviikkona 10.10 – Tervetuloa mukaan!

lmoittaudu viimeistään 5.10.