19.05.2020 Uutinen

Protect on saanut riveihinsä uuden asiantuntijan

Protect vahvisti asiantuntijatiimin kokoonpanoa alkuvuonna 2020 vielä yhdellä uudella asiantuntijalla, kun Mikko Kangasvieri astui tuoreimpana jäsenenä turvallisuusasiantuntijan pestiin. Mikolla on pitkä kokemus kuljetus- ja logistiikka-alalta niin työntekijän, kuin esimiehen ja työnjohdonkin roolissa. Hän on myös työskennellyt erilaisissa myynti- ja markkinointitehtävissä. Lisäksi hän on toiminut jo lähes 20 vuoden ajan sopimuspalomiehen ja ryhmänjohtajan tehtävissä alueensa pelastuslaitoksen sopimuspalokunnassa.

Rekrytoimme ihmisiä, joille Protectin missio ja visio tuntuvat omilta

—Protectissa minua on aina kiehtonut vahva visio siitä, että kaikki onnettomuudet ovat vältettävissä. Uskon myös vahvasti siihen ajatukseen, että henkilökunta on yrityksen voimavara, jossa tiivistyy intohimoinen suhtautuminen asiakkaan auttamiseen. Jatkuva parantaminen yhteistyössä tiimin kanssa ja innostuminen asiakkaan kanssa yhdessä tuottavat kerta kerralta parempia ratkaisuja, Mikko kertoo.

Protectilla hän tulee keskittymään erityisesti palo- ja räjähdysturvallisuuteen liittyviin asiakasprojekteihin sekä laajamittaisten kemikaalilaitosten turvallisuuden kehittämiseen. Myös käytännönläheiset laatujohtamisen ja tuottavuuden kehittämistyöt kuuluvat hänen erityisosaamisalueisiinsa.

—Olemme jo pitkään etsineet riveihimme Mikon kaltaista osaajaa, jolle sekä käytäntö, että viranomaisvaatimukset ovat tuttuja. Erityisen iloinen olen myös siitä, että Mikko ymmärtää asiakkuuksien hoitamisen tärkeyden ja haluaa aidosti tuoda toimivia ratkaisuja asiakkaidemme riskien hallintaan ja toiminnan kehittämiseen, kertoo Protectin henkilöstöasioista vastaava Liiketoimintajohtaja Miia Laakso.

 

Mikko on aloittanut turvallisuusasiantuntijana 2.3.2020.

Mikko Kangasvieri turvallisuusasiantuntijaksi Protectille