25.02.2021 Uutinen

Oululainen Jari Myllylä liittyi Protectin asiantuntijatiimiin

Protectin asiantuntijatiimi kasvoi Jari Myllylän astuttua turvallisuusasiantuntijan tehtäviin helmikuun puolessa välissä. Hänellä on aiempaa kokemusta palo- ja pelastustoiminnasta sekä riskienhallinnasta viranomaissektorilla. Edellisessä työtehtävässään hän toimi projektipäällikkönä ja paloteknisenä suunnittelijana kansainvälisessä suunnittelu- ja konsultointialan yrityksessä.

Protect työnantajana kiinnosti Jaria, koska häntä motivoivat asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen näkökulma yritysten kehittämiseen.

– Minut vakuutti Protectin tavoite olla asiakkaidensa kumppani. Myös työyhteisön positiivinen ilmapiiri välittyi minulle jo rekrytointiprosessin alkuvaiheista saakka, Jari kertoo.

Erityisosaamista paloturvallisuuteen

Jari vahvistaa ATEX-, palo- ja kemikaaliturvallisuuden asiantuntijatiimiä Protectilla ja hänen kokemuksensa paloteknisenä suunnittelijana syventää paloturvallisuuden osaamistamme.

– Protectilla pääsen hyödyntämään osaamistani turvallisuusjohtamisessa ja kehittymään myös itse. Paloturvallisuus on ydinosaamistani  ja olen innossani siitä, että pääsen käyttämään ammattitaitoani yritysturvallisuuden kehittämisessä, Jari jatkaa.

Protect pyydetään usein asiantuntijaksi kehitysprojekteihin, jotka vaativat laajojen kokonaisuuksien hallintaa.

– Usein tarvitaan ymmärrystä niin laajenevasta toiminnasta ja vaatimuksista kuin vaikkapa palo- ja kemikaaliturvallisuudesta. Monipuolisen asiantuntijatiimimme osaaminen tuo asiakkaillemme varmuutta siitä, että lakisääteiset velvollisuudet ja kokonaisvaltainen toiminnan sujuvuus on otettu huomioon, iloitsee liiketoimintajohtaja Miia Laakso.

 

Protect laajentaa toimipisteverkostoaan Ouluun

Asiantuntijapalveluiden ulkoistaminen kasvattaa yrityksen kilpailukykyä