29.01.2018 Artikkeli

PRO24 Tentit − ajasta, paikasta tai laitteesta riippumatta

Työelämä on täynnä kirjoitettuja ja kirjoittamattomia sääntöjä. Niitä varten tuotamme lukuisia ohjeistuksia ja järjestämme koulutuksia. Mutta mitä jos tämän voisi tehdä tehokkaammin?

PRO24 Tentit nostaa turvallisuus- ja laatujohtamisen uudelle tasolle. Se on turvallisuuskouluttajasi verkossa, jonka kautta testaat yrityksen osaamisen helposti ja ketterästi. Verkkokoulutus on toteuttavissa missä ja milloin vain millä päätelaitteella tahansa: mobiililaitteella tai tietokoneella, tien päällä tai vaikka omalla työpisteellä muun tekemisen ohessa.

Selvitä osaaminen ja kartoita koulutustarpeet

Selvitä missä osa-alueissa osaamista täytyy vahvistaa ja ohjeita kerrata. Saat raportin toiminnan ja henkilöstön kehittämisen avuksi.

Valmenna ja testaa nopeasti yrityksen koko henkilöstö

Sinun ei tarvitse järjestää koulutustilaisuuksia ja sovitella aikatauluja. PRO24 Tentit voi toteuttaa missä ja milloin vain itselle parhaiten sopii, paikkakunnasta ja ajasta riippumatta. Tekijöiden koulutus onnistuu tarkasti myös kohderyhmittäin, esimerkiksi tiimeittäin.

Auditointi tulossa? Mittaa ja dokumentoi osaamisenne

Kun ohjeiden ja henkilöstön osaaminen on mitattavissa ja dokumentoitu, voit olla huoletta osoittaa, että osaaminen on hallussa!

 

 

Verkkokoulutuksella toteutat ketterästi esimerkiksi seuraavat asiat: