PRO24 -järjestelmä

PRO24 Koulutus

PRO24 Koulutukset on sähköinen koulutusrekisteri, jonka avulla hallinnoit henkilöstön koulutustietoja.

Järjestelmän visuaalisesta näkymästä voidaan seurata koulutusten voimassaoloa, joka voidaan määritellä joko toistaiseksi tai määräajan voimassa olevaksi. Voimassaolotiedon lisäksi järjestelmä näyttää myös kokonaan puuttuvat koulutukset, niiden henkilöiden osalta, jotka on liitetty kyseiseen koulutukseen.

Mikäli henkilöstö suorittaa koulutuksia PRO24 Tentit sähköisessä oppimis- ja tenttiympäristössä, saadaan hyväksytyt suorituksen siirtymään suoraan koulutusrekisteriin.

 

Selkeä kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä!

PRO24 -järjestelmä

  • PRO24 on Protectin kehittämä johtamisen työkalu turvallisuuteen, laatuun ja johtamiseen liittyvien asiakokonaisuuksien viestintään, seurantaan, arviointiin ja dokumentointiin. Kaikella järjestelmään tallennettavalla tiedolla on vastuuhenkilö ja järjestelmä muistuttaa vastuuhenkilöä sähköpostilla erääntyvistä vastuista.
  • PRO24 tuo säästöjä ja tuottavuutta tehostuneiden toimintatapojen, turhien töiden karsimisen, hallitun töiden eteenpäinviemisen ja virheiden vähentymisen myötä.
  • Vastuuhenkilöille, päälliköille, ja linjajohdolle PRO24 -järjestelmä helpottaa ja nopeuttaa työntekoa, tekee vastuita näkyväksi ja auttaa korjaavien toimenpiteiden ja jatkuvan parantamisen aikatauluttamisessa ja toteuttamisessa.