20.12.2021 Uutinen

Ohjelmistokehittäjiä

Protect tuottaa asiakkailleen palvelua, joka auttaa heitä toimimaan vastuullisesti turvaamalla yrityksen henkilöstön, ympäristön ja liiketoiminnan. Tällä tavoin asiakkaat voivat varmistaa oman yrityksensä suorituskyvyn estämällä onnettomuudet ja poikkeamat sekä vähentämällä niiden jälkivaikutuksia.

Palvelumme kattavat SHEQ-asiantuntijapalvelut sekä Saas-palveluna toimitettavan PRO24 -järjestelmän. Meillä on vahvaa osaamista erityisesti palo-, kemikaali-, ympäristö- ja työturvallisuudesta. Asiantuntijapalvelumme kattavat myös johtamisjärjestelmien rakentamisen ja kehittämisen.

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa, Helsingissä, Tampereella ja Pietarsaaressa. Protectilla työskentelee yhteensä 37 henkilöä. Tytäryhtiömme aloitti toimintansa Tallinnassa keväällä 2020.

 


Lisää sinusta

PRO24-kehityksen tiimimme vahvistamiseksi etsimme nyt idearikkaita ja kokeneita full stack -ohjelmistokehittäjiä, joiden tehtäviin kuuluvat monipuoliset ohjelmistokehitys- sekä ylläpitotehtävät. Kehittäjänä suunnittelet, toteutat ja testaat yhdessä tiimin kanssa uusia innovatiivisia ratkaisuja toimialalle. Tehtävät ovat uusia ja lopulliset toimenkuvat tullaan rakentamaan valittujen henkilöiden osaamisprofiilien ja toiveiden mukaisiksi.

Käyttämiämme teknologioita ovat muun muassa C#, Webforms, .NET CORE, JavaScript, PostgreSQL, M-Files. Katsomme eduksi mm. Java-, Spring Boot -, Angular-osaamisen.

Lisää meistä

Työnantajana näemme, että henkilöstö on tärkein voimavaramme ja henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus ovat oleellisia tekijöitä menestyksemme turvaamisessa. Haluamme lunastaa lupaukset, jotka annamme työntekijöillemme jo työnhakuvaiheessa. Hyvinvoinnista huolehtimiseen liittyen pyrimme siihen, että johtamisen ja toiminnan käytännöt ja mallit ovat kaikille selkeitä, läpinäkyviä, hyvinvointia tukevia ja ennen kaikkea tasapuolisia.

Jatkuvan oppimisen ja työhön liittyvän motivaation ylläpitämiseen jokaisen työntekijän kanssa työstetään henkilökohtaista koulutussuunnitelmaa. Se peilaa henkilön omiin toiveisiin sekä luonnollisesti yrityksen perustehtävään ja strategiaan. Haluamme ymmärtää jokaisen työntekijän yksilölliset vahvuudet ja mahdollistaa niiden tuominen osaksi yhteistä osaamispankkiamme.
Työn tekemisen käytännöissä erilaisia digitaalisia mahdollisuuksia hyödynnetään yhä innovatiivisemmilla tavoilla. Tämä näkyy hyvinvointina, perheystävällisyytenä, tasa-arvoisuutena ja myös ympäristön huomioimisena.

Hae työpaikkaa

Tavoitteena on, että toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa helmi-maaliskuussa 2022.

Lähitoimipisteesi voi sijaita Tampereella, Kokkolassa tai Helsingissä, mutta myös erilaiset etä- ja hybridityöskentelymallit ovat meillä laajassa käytössä. Jokaisella on laajat mahdollisuudet vaikuttaa itse työhönsä sekä sisällön, että työntekopaikan suhteen. Työtehtävän peruspalkkaus noudattaa palkkarakennemalliamme ja on 3500-4500 €/kk perustuen koulutukseesi, työuraasi ja haettavaan tehtävään liittyvään osaamiseesi. Tehtävään valittava henkilö on mukana palveluliiketoiminnan tuloksen perusteella määritellyssä kuukausibonusjärjestelmässä ja lisäksi tuemme henkilöstömme hyvinvointia kattavalla terveysvakuutuksella sekä mm. ePassi-henkilöstöedulla.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@protect.fi viimeistään 31.1.2022. Saatamme aloittaa haastattelut heti sopivien hakijoiden ilmaantuessa. Merkitse hakemussähköpostin otsikkokenttään nimesi ja tieto ”ohjelmistokehittäjä”.

 

Lisätietoa tehtävästä antavat:

järjestelmäkehityksestä vastaava toimialapäällikkö Jussi Pesonen, jussi.pesonen@protect.fi tai puh. 0400 533 073.

HR-asioista vastaava liiketoimintajohtaja Miia Laakso, miia.laakso@protect.fi tai puh 0400 602363.

 

Tarkista, mitä muita uramahdollisuuksia Protect tarjoaa