Koulutus

Työsuojelun perusteet — työsuojelupäällikön perustieto

Ajankohta
10.11.2020


klo 09:00 - 16:00

Sijainti
Teams
Linkki varausvahvistuksessa
Verkkokoulutus

Taso
II Syventävä taso

Kieli
suomi

Protect tunnetaan SHEQ-palveluiden tuottajana edelläkävijänä ja eturivin kumppanina sekä Suomessa että naapurimaissa. Palvelumme kattavat turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen dokumentaation, koulutukset ja asiantuntijapalvelut, joita täydentää kehittämämme johtamisen työkalu PRO24.

Kouluttajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia turvallisuus- ja laatuasiantuntijoita, jotka toimivat useissa yrityksissä työsuojelupäällikkönä ja SHEQ-asiantuntijoina.

Sisältö

Työsuojelupäällikön perustieto antaa tiiviin paketin tietoa uudelle työsuojelupäällikölle.

Aloitamme työsuojelua koskevasta lainsäädännöstä, ja käymme läpi keskeisimmät lait, jotka ovat mukana myös koko päivän ajan käytännön tilanteisiin sovellettuna. Selvitämme eri toimijoiden roolit ja tehtävät työpaikalla työsuojelun näkökulmasta, keskittyen erityisesti työsuojelupäällikön toimenkuvaan.

Päivän aikana perehdytään myös tärkeimpiin lakisääteisiin asioihin, joista työnantajan on  huolehdittava, kuten riskien ja vaarojen selvittäminen, työsuojelun toimintaohjelma, työterveyshuollon toteuttaminen jne. sekä työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Koulutus tapahtuu aina pienessä ryhmässä keskustellen, käytännön työsuojelutyön tuntevien kouluttajien johdolla.

Sisältö:

Koulutuksen hintaan sisältyy opintomateriaali.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Kurssi-ilmoittautumisista, jotka perutaan myöhemmin kuin kaksi päivää ennen kurssiajankohtaa, veloitamme koko kurssihinnan.

Kouluttaja

Turvallisuus- ja laatuasiantuntija Pia Marttila, SK Protect Oy

 

| Katso koulutuskalenterista muut toteutukset |

| Työsuojelun perusteet -koulutus|

| Tutustu Protectin SHEQ-asiantuntijapalveluihin |


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.