Koulutus

ATEX-perusteet

Ajankohta
8.12.2020


klo 09:00 - 11:00

Sijainti
Teams
Linkki varausvahvistuksessa
Verkkokoulutus

Taso
I Perustaso

Kieli
suomi

Protect tunnetaan SHEQ-palveluiden tuottajana edelläkävijänä ja eturivin kumppanina sekä Suomessa että naapurimaissa. Palvelumme kattavat turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen dokumentaation, koulutukset ja asiantuntijapalvelut, joita täydentää kehittämämme johtamisen työkalu PRO24.

Kouluttajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia turvallisuus- ja laatuasiantuntijoita, jotka toimivat useissa yrityksissä laatupäällikkönä ja SHEQ-asiantuntijoina.

Tavoite

”Henkilöstö osaa toimia turvallisesti EX-alueilla ja ymmärtää riskit”

ATEX-perusteet -koulutus sopii räjähdysvaarallisilla EX-alueilla työskentelevän henkilöstön perehdyttämiseen. Kohderyhmänä on sellainen henkilöstö, joka tarvitsee ATEX- perustietoa ja perehdyttämistä EX-alueilla työskentelyn vaaroista ja varautumisesta. Käymme läpi koulutuksen aihealueet keskustellen ja mukaan mahtuu aina kysymyksiä osallistujien omilta työpaikoilta.

Sisältö

Koulutuksessa käydään aihekokonaisuus läpi valitun osaamistason vaatimalla tasolla:

Lisäksi käytetään opiskeltavaa kokonaisuutta havainnollistavia esimerkkejä operatiivisesta toiminnasta.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Kurssi-ilmoittautumisista, jotka perutaan myöhemmin kuin kaksi päivää ennen kurssiajankohtaa, veloitamme koko kurssihinnan.

Kouluttaja

Toimialajohtaja – paloturvallisuus, kemikaalit ja ATEX Heikki Aho, SK Protect Oy

 

| Katso koulutuskalenterista muut toteutukset |

| Lue lisää ATEX-asioista |

| Tutustu Protectin SHEQ-asiantuntijapalveluihin |


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.